×

Change Language

FI EN
×
×

 

29.09.2021

Pelaaja Ensin -tyytyväisyyskysely

Hyvät pelaajat,

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää golfyhteisömme toimintaa ja palveluita. Siksi olemme pelaajiemme edun vuoksi päättäneet jatkaa yhteistyötä Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Players1st kanssa.

Uudistettu "Pelaaja Ensin" –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokemuksianne golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme. Kyselyn ilme ja vastauskokemus on muuttunut ja toivottavasti pidätte uudistuksista.

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat pelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Players 1st.

 

Vastauksenne käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietojanne käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta muille osapuolille.

 

Kukin täysi-ikäinen jäsen tulee saamaan yhden kyselykutsun kauden aikana. Ensimmäiset kyselykutsut on lähetetty kesäkuun lopussa ja toinen osa jäsenistämme saa vastausmahdollisuuden näin syyskuun lopussa. Toivomme mahdollisimman monen jäsenemme osallistuvan kyselyyn ja antavan meille palautetta kuluneen kauden osalta

 

Upeasta golfkesästä 2021 kiitellen ja mukavia syyspelejä kaikille toivotellen,

 

Karelia Golfin väki