×

Change Language

FI EN
×
×

 

08.09.2021

Karelia Golf Ry:n ylimääräinen kokous maanantaina 13.9.2021

Tervehdys Karelia Golf Ry:n jäsenistö. Karelia Golf Ry:n hallitus on kutsunut koolle ylimääräisen kokouksen maanantaille 13.9.2021 klo 18.00 alkaen. Kokous pidetään Mehtimäen Golfhallilla. Kokouksessa on tarkoitus käsitellä ja hyväksyä kevätkokouksessa jo käsiteltyihin ja hyväksyttyihin sääntöihin tulleet Patentti- ja rekisterihallituksen ohjeistamat muutokset.

Karelia Golf Ry:n hallitus esittää, että sääntöjä muutetaan PRH:n ohjeiden mukaisesti:

 

Sääntöjen 5 §:ä tulee korjata. Jäsenyys yhdistyksessä ei voi muuttua automaattisesti toiseen jäsentyyppiin. Jäsenen tulee itse ilmaista tahtonsa siirtyä jonkun muun tyyppiseksi jäseneksi. Korjausehdotus: "Jäsenet ovat joko aikuis- opiskelija- tai juniorijäseniä siten, että juniorijäsen siirtyy aikuisjäseneksi suostumuksellaan sen kalenterivuoden päättyessä, jolloin hän täyttää 21 vuotta." Lisää sana "suostumuksellaan".

 

Sääntöjen 13 §:ä tulee korjata (yhdistyslaki 20 §). Korjausehdotus: "Seuran ylimääräinen kokous pidetään silloin, kun hallitus katsoo sen tarpeelliseksi, seuran kokous niin päättää tai kun vähintään 1/10 seuran äänioikeutettua jäsentä on jonkin määrätyn asian takia tehnyt siitä hallitukselle

kirjallisen esityksen."

 

Karelia Golf Ry:n hallitus