×

Change Language

FI EN
×
×

 

07.09.2021

Karelia Golf yhdeksäs seurajoukkueiden SM-kisoissa

Karelia Golfin edustusmiehistö saavutti lopulta yhdeksännen tilan Vääksyssä pelatuissa seurajoukkueiden SM-kisoissa. Kaksipäiväisessä kisassa joukkueiden pelaajat mittelivät Kanavagolfin kentällä paremmuudestaan eri pelimuodoilla paripeleissä ja henkilökohtaisessa lyöntipelissä.

 

KarG:n joukkue esiintyi kovatasoisessa SM-golfissa hienosti. Etenkin ensimmäisen kisapäivän fourball-pelissä Elias Pasi ja Eetu Taivainen iskivät taululle komean lyöntimäärän 66 (-6), joka oli kierroksen toiseksi paras tulos. Tommy Fraser ja Scott Milne säestivät hienosti tuloksellaan 73 (+1). Taivainen ja Milne onnistuivat vielä foursome-pelimuodossakin päivän toisella kisakierroksella, kun tulos 73 (+1) oli koko joukon viidenneksi kovin.

 

Kun paripelit ja kolme parasta henkilökohtaista tulosta laskettiin yhteen oli KarG tuloksellaan 517 (+13) lyöntiä SM-golfin yhdeksäs. Kyseessä on joukkueemme kautta aikain paras sijoitus aikuisten SM-joukkuekisoissa. Kultaa juhli muuten huiman nousun päätöspäivänä tuloksissa tehnyt Pickala Golf Club tuloksella 488 (-16).  

 

Janne Kivihalme