×

Change Language

FI EN
×
×

 

23.08.2021

Katsaus kuluneen kesän tapahtumiin Kontiolahti golf Oy:n vinkkelistä

Iso kiitos koko henkilökunnalle niin kenttäpuolella kuin toimistossakin nyt jo loppupuolelle kääntyneestä kaudesta. Kentällä on saatu aikaan merkittävää kehitystä. Hyvään kehitykseen ovat vaikuttaneet viime ja tänä vuonna tehdyt satsaukset, sekä osaavan henkilökunnan tekemät toimenpiteet. Myös ilmat ovat olleet suotuisat hyvälle kehitykselle ja aikainen kastelun aloitus auttoi alkukesästä. Kentän hyvä kunto näkyy hyvin myös Pelaaja ensin-kyselyn arvioissa, kiitos kaikille vastaajille. Etenkin greenit ja niiden ympäristö ovat kehittyneet mahtiloikalla. Samoin toimistossa on huhkittu hiki hatussa pitkää päivää, siellä riittää myös monenlaista tehtävää. Rallitermein toimistossa on välillä ollut ”ohjaamo täynnä käsiä”.

Kontiolahti golf oy:n hallitus on käsitellyt kesän kokouksissaan mm. seuraavia asioita:

  • Aurinkopaneelit hankittu klubin katolle
  • Uusi hiekkasiilo hankittu, se nopeuttaa työskentelyä ja siihen mahtuu kuorma kerralla sisään suojaan säältä, vanha siilo siirretään Pilkkoon, jossa siitä on paljon hyötyä myös hiekan säilytyksessä
  • Golfautojen käyttö on lisääntynyt merkittävästi tänä kesänä. Tarkoitus on hankkia 2-3- uutta autoa nykyisten lisäksi. Pelaajamme vanhenevat ja myös nuorempi sukupolvi on niitä käyttänyt. Suosittelemme niiden varaamista jo siinä vaiheessa, kun varataan lähtöaika, jotta auton tarvitseva myös sellaisen saa.
  • Valitettavasti autojen lisääntyneen käytön myötä niillä on ajeltu myös greenien lähellä ja muilla paikoilla, jotka eivät kestä jatkuvaa autojen käyttöä. Tämän johdosta tutkimme mahdollisuutta asentaa gps-paikantimet autoihin, jolloin niillä pystyy ajamaan vain siihen ohjelmoitua reittiä pitkin.
  • Muutamia uusia laitteita on hankittu ja on myös hankinta vireillä, esimerkiksi karheikkoleikkuri, jolla pystyisi ajamaan hyvät semiraffit. Mikäli uusia laitteita on hankittu ja hankitaan, vanhat koneet pyritään hyödyntämään Pilkossa jos ne ovat vielä käyttökelpoisia.
  • Uudet vessat on saatu paikoilleen.
  • Taloudellisesti vuosi on ollut hyvä tulojen suhteen. Toisaalta isot satsaukset näkyvät myös menopuolella. Uskoisimme että kaikki ovat tyytyväisiä nähdessämme satsauksien tulokset kentällä ja sen kunnossa.

 

Oikein mukavaa golfsyksyä kaikille

 

Kontiolahti golf oy:n hallitus