×

Change Language

FI EN
×
×

 

13.08.2021

Ryder Kannu 5.9.2021 Tarinassa - paikkoja joukkueeseen jaossa mestisviikonloppuna

Perinteinen Ryder Kannu, Karelia Golfin ja Tarinagolfin välinen seuraottelu pelataan Tarinassa 5.9.2021. Mestisviikonloppuna ei pelata jälleen ainoastaan Karelia Golfin mestaruuksista, vaan jaossa on lisäksi tukku Ryder Kannu -paikkoja sekä hyvä mahdollisuus antaa näyttöjä valinnoiksi Karelia Golfia edustamaan.

 

Ryder Cup seuraottelu järjestetään 5.9.2021 Tarina Golfissa. Kilpailuna on kahden kierrokseen ja usean eri pelimuodon omaava reikäpeli ottelu seurojen välillä.

 

Tänä vuonna poikkeuksellisesti 23-henkinen joukkue muodostuu kapteenin valitsemista pelaajista. Joukkueeseen pitää sisältyä miehiä, naisia, junioreita ja senioreita. Valinnat tehdään kriteereiden perusteella ja lisäksi kapteeni voi halutessaan kysyä pelaajia edustamaan seuraa perinteikkäässä seuraottelussa.

 

  1. Kauden 2021 kilpailujen menestys Golf-liiton kilpailuissa
  2. Seuranmestaruus LP 2021 menestys
  3. Seuranmestaruus LP 2020 menestys
  4. Seuranmestaruus RP 2021 menestys
  5. Seuranmestaruus RP 2020 menestys
  6. Kausien 22020-21 Major kilpailuiden SCR menestys
  7. Kauden 2021 yleinen menestys ja näytöt
  8. Aktiivinen ylläpidetty tasoitus
  9. Kapteenin valinnat

 

Kapteeni valitsee joukkueen halukkaiksi ilmoittautuneiden joukosta tai voi myös kysyä pelaajia edustamaan seuraa. Valinnat tehdään yläpuolen kriteerit huomioiden ja tavoitteena muodostaa paras mahdollinen joukkue. Valinnoissa huomioidaan myös pakolliset miesten, naisten, junioreiden ja senioreiden osallistuja vaatimukset.

 

Mukavaa mestisviikonloppua toivotellen, Karelia Golfin kilpailutoimikunta