×

Change Language

FI EN
×
×

 

11.08.2021

Viikkotiedote, vk 32: Major-kausi paketissa, Mestis-viikko käynnissä

Kontioniemen Major-kausi saateltiin päätökseen komealla Grande Finalella, Clubproshop Openilla sunnuntaina. Iso kiitos kilpailuihin osallistuneille pelaajille, talkoolaisille sekä mahtaville yhteistyökumppaneille (Laakkonen, Kontiolahden kunta, PKO ja Clubproshop) major-kaudesta. Clubproshop Openin tulokset pääsette tarkastamaan täältä ja Kontioniemen Major-kauden yhteispisteisiin täältä. Onnittelut kauden yhteispisteissä voittaneille: Miehet lyöntipeli Janne Taivainen, miehet pistebogey Mikko Wennström, naiset pistebogey Asta Haaranen ja SCR-sarjat: Scott Milne sekä Pia Eskman!

Tulevana viikonloppuna luvassa perinteinen, suorastaan legendaarinen Karelia Golfin Mestisviikonloppu! Tervetuloa kaikki jäsenemme osallistumaan tasoituksellisiin Klubimestaruuksiin tai tasoituksettomiin Lyöntipelimestaruuksiin. Sunnuntaina kuumien ryhmien lähestyessä Klubia ja 18 viheriötä tarjolla on myös mitalikahvit kesän 2021 SM-mitalistiemme (Petri Takkunen, June Weckman, Emilia Leppänen ja junioreiden SM-joukkue) kunniaksi! Hieno viikonloppu siis luvassa ja muistattehan, että KarG mestikset ovat jäsenillemme ilmaiset kilpailut.

Tervetuloa puolestamme pelaamaan, kilpailemaan, tutustumaan sekä kaikin puolin kesästä, liikunnasta ja hyvästä seurasta nauttimaan! T: Karelia Golfin väki

 

Keskiviikko 11.8.:

Lauantai - sunnuntai 14.-15.8.:

Läpi viikon pelattavissa lisäksi: Birdie Hunt sekä KarG Eclectic 2021!

 

Kentänhoidon ajankohtaiset:

Kentänhoidon ajankohtaiset tiedot löydätte aina Kenttämestarin palstalta.

Ajokorkeudet Kontioniemen kentällä: Greenit 3,0 mm. Väylät 13 mm. Teet 10 mm. Foret 10 mm. 

Tuorein päivitys:

09.08.2021

Harmaata huomenta. Kisaviikonloppu mentiin vaihtelevassa säässä, syksyä kohti mennään. Tänään emme leikkaa viheriöitä, huomasin eilen pelatessani kisassa mukana, että nyt on aika pitää hieman taukoa leikkaamisesta. On aika keskittyä perustöihin. Tänään lannoitamme viheriöt nestelannoksella, edellisestä ruokkimisesta on jo aikaa. Sateet ovat huuhtoneet ravinteet pintamaista, jolloin taantuneen näköinen heinälaji, eli kylänurmikka, alkaa voimaan pahoin. Hyvä näin, sillä tarkoituksenamme on saada pinnat rönsyröllille muutaman vuoden sisällä. Röllin määrä onkin lisääntynyt tänä kesänä. Ajatuksenani oli, että olisimme ilmastoineet viheriöt tällä viikolla, mutta mestaruuskisojen takia emme sitä tee. Mestisten jälkeen maanantaina 16.08 ilmastoimme viheriöt. Korjaamattomien alastulojälkien määrä on pysynyt melko lailla vakiona, ollaan tarkkoja vieläkin niiden suhteen. Mukavaa peliviikkoa.

 

Muut ajankohtaiset:

Ravintola Vaskiportin lounaslista luettavissa nettisivuilla. Tervetuloa nauttimaan lounaasta tai sekä muista kahvila- ja ravintolapalveluistamme!

Golfopetuksessa Tonin Teemaillat tekevät jälleen paluun! Tervetuloa harjoittelemaan pienryhmissä teemojen mukaisia aihealueita. Lisätiedot aikatauluista sekä ilmoittautumisista löydät täältä.

 

Mukavia pelejä ja golfkesää kaikille toivotellen, Karelia Golfin väki