×

Change Language

FI EN
×
×

 

09.08.2021

Kontioniemen majorien yhteispisteet 2021

Sunnuntaina pelattu Clubproshop Open huipensi Kontioniemen major-kauden. Iso kiitos kaikille kisaisännille (Laakkonen, Kontiolahden kunta, PKO ja Clubproshop) sekä tietenkin kaikille tapahtumiin osallistuneille pelaajille sekä talkoolaisille! Tässä kohtaa voidaan todeta, että viime vuoden "koronakauden" jälkeen major-kausi 2021 oli menestys. Jokaisessa osakilpailussa oli yli 90 pelaajaa ja yleinen fiilis Klubilla ja kentällä oli mitä mainioin, ajoittaisesta heikommasta säästäkin huolimatta.

Major-kauden osalta löydätte sarjakohtaiset tuloslistaukset alta. Tuloksiin on tehty myös kauden aikana päivityksiä ilmenneiden tasoituksien syöttö- ja päivittymisvirheiden takia. Kilpailu- ja tasoitustoimikunta kiittävät jäseniämme aktiivisesta yhteistyöstä sekä ymmärryksestä tehtyjen selvitystöiden yhteydessä.Uuden ajan (mobiilit tuloskortit, uudistettu WHS-tasoitusjärjestelmä) myötä tulemme jatkossa myös tarkentamaan kilpailukohtaisia ohjeistuksiamme. Toivomme jäsentemme, erityisesti aktiivsesti kilpailevien jäsentemme, tutustuvan uudistettuun tasoitusjärjestelmään ja palauttavan aktiivisesti tuloskortteja niin onnistuneista kuin vähemmän onnistuneista golfkierroksistaan. Kilpailun järjestelyihin, tuloksiin ja jopa pelaajan tasoitusta koskeviin kysymyksiin vastaamme aina toimistolla mielellämme, olkaa siis rohkeasti aina yhteyksissä jos/kun kysyttävää ilmenee!

Mutta niihin tuloksiin. Kontioniemen majorien yhteispisteet kaudella 2021, olkaatten hyvät:

Miehet lyöntipeli

Mestari: Janne Taivainen (209 nettolyöntiä), hopeaa: Marko Kämäräinen (211 nettolyöntiä), pronssia: Jaakko Eskman (214 nettolyöntiä, parempi 4. kierros)

Miehet pistebogey

Mestari: Mikko Wennström (121pb), hopeaa: Pertti Puhakka (115pb), pronssia: Petteri Korhonen (108pb)

Naiset pistebogey

Mestari: HURRRJAN tasaisessa kamppailussa Asta Haaranen (109pb), hopeaa Maire Peltonen (108pb, parempi 4. kierros), pronssia Pia Eskman

Tasoituksettomat sarjat (parhaat, miehet ja naiset)

Miesten mestari: Scott Milne (224 lyöntiä)

Naisten mestari: Pia Eskman (259 lyöntiä)

 

Kontioniemen ja seuramme kisakausi huipentuu 14.-15.8. pelattavaan Mestisviikonloppuun. Tervetuloa osallistumaan seuran lyöntipelimestaruuksiin (tasoituksettomat sarjat naisille ja miehille) tai tasoituksellisiin Klubimestaruuksiin (miehet tasoituksellinen lyöntipeli, naiset tasoituksellinen pistebogey). Sunnuntaina nautitaan kilpailujen ratkaisuhetkien ohessa myös mitalikahveja seuramme SM-mitaleita kesällä 2021 voittaneiden jäsentemme kunniaksi. Tervetuloa mestisviikonloppua viettämään!

 

T: Karelia Golfin kilpailutoimikunta