×

Change Language

FI EN
×
×

 

19.06.2021

Hole-in-one vakuutus LähiTapiolassa

Hole-in-one, vahinko vai taitoa? Nyt meillä on tähän vastaus!

Se on nimittäin virallisesti vahinko! Ja vahingon sattuessa on LähiTapiola lähellä! Yhteistyökumppanimme LähiTapiola Idän kotivakuutusasiakkaille on nimittäin automaattisesti voimassa hole-in-one vakuutus kaikilla maailman golfkentillä! Vakuutus korvaa vahingon jälkeiset juomatarjoilut aina 800€ saakka. Tarkemmat lisätiedot LähiTapiolan nettisivuilta tai esitteestä. Hole-in-onen tulee olla tietenkin tehty normaalien golfin sääntöjen mukaisella kierroksella.

Onnea vahingon metsästykseen!

 

Toimintaohjeet, kun Hole in one on tehty:

1. Kerro golfkentän ravintolassa muille pelaajille, että olet keskittänyt vakuutuksesi LähiTapiolaan ja sinulla on voimassa Hole in one -turva.

2. Juomatarjoilukustannukset golfkentän ravintolassa korvataan maksimissaan 800 euroon saakka sinä päivänä, kun Hole in one on tehty.

3. Maksa tarjoilut itse ja säästä maksukuitti sekä pyydä suorituksestasi todistus golfkerholta.

4. Soita numeroon 017 684 3800 arkisin klo. 8.30-16.30, valitse palveluvalikosta 1 (vahingot) ja 3 (omaisuusvahingot) ja tee vahinkoilmoitus puhelimitse. Tarvittavat tiedot: nimi, osoite, syntymäaika, tapahtumapaikka ja -aika, väylän numero, maila jolla holari tehtiin, merkitsijän nimi ja pankkiyhteystiedot