×

Change Language

FI EN
×
×

 

08.05.2021

Tiedote kentän avaamisesta su 9.5.

Tervehdys pelaajat! Tämän päiväiset kevättalkoot sekä talkoopelit jouduttiin perumaan takatalven takia, mutta tarkoituksenamme on edelleen päästä avaamaan kenttä pelattavaksi huomenna sunnuntaina 9.5. Kenttämestarimme Risto Tidenberg kävi tutustumassa kentän tilanteeseen ja totesi avaamisen olevan mahdollista, joskin säistä edelleen riippuvaa. Kontioniemessä kentällä on vielä tällä hetkellä lunta, mutta sään edetessä ennustusten mukaisesti lumet pääsevät vielä sulamaan ajoissa huomisille peleille.

Kontioniemen Klubi ja caddiemasterin toimistomme ovat jo avoinna ja peliaikoja voitte varata huomiselle ja tuleville päiville normaaliin tapaan caddiemastereiden numerosta 0106669040. Tänään pelaamaan ei vielä päästä, ja lisäksi kenttämestarimme käy sunnuntaina aikaisin aamulla (kuuden ja seitsemän välillä) tarkistamassa ajantasatilanteen ja tiedotamme pelien avaamisen ajankohdasta vielä aikaisin aamulla.

Olemme sulkeneet kentän alustavasti ennustettujen yöpakkasten takia klo 9.00 saakka. Tiedotamme ennen yhdeksää aikansa varanneita pelaajia aamun toiminnasta mikäli kylmä yö estää aamun pelaamista. Pyrkimyksenämme on kaikkiaan saada pelit käyntiin heti kun sää ja kentän tila sen vain turvallisesti mahdollistavat. Caddiemasterin toimisto palvelee tästä päivästä alkaen päivittäin klo 9.00-17.00, joten ajantasaista tietoa saatte vielä aamun tiedotteistamme sekä suoraan caddiemasterilta. Muistutamme innokkaimpia pelaajia, että Pilkonpuiston par3-kentälle pääsee pelaamaan jo tällä hetkellä.

Mukavaa viikonloppua ja äitienpäivää kaikille toivotellen,

 

Karelia Golfin väki Kontioniemestä