×

Change Language

FI EN
×
×

 

22.04.2021

SSS-tour 6.5. Rantasalmella

 SSS-tour eli Saimaa Senior Scramble-tour käynnistyy Rantasalmella 6.5. Kisa pidetään kahtena yhteislähtönä; klo 9:00 ja 14:00. Karelia Golfin pelaajat sijoitetaan iltapäivälähtöön, mutta jos joku haluaa aamulähtöön, niin sekin varmasti onnistuu ottamalla yhteyttä Rantasalmelle. Koska Kontioniemen klubi ei ole vielä avoinna, niin kisaan halukkaat parit voivat ilmoittautua Urpo Varikselle, email: varis.urpo@gmail.com tai puh. 0500 124 665. (Huom. jatkossa ilmoittautumiset caddiemasterille). Muista ilmoittaa myös pelattava tee (miehet 75v pelaavat punaisilta).

 Järjestävä seura on velvollinen ottamaan jokaisesta tourilla mukana olevasta seurasta vähintään 5 paria, mutta mikäli paikkoja jää vapaaksi, niin järjestävä seura täyttää ne tasapuolisesti varasijoille ilmoitetuista. Mikäli meidän seurasta ilmoittautuneita pareja on enemmän kuin viisi, niin heidän kesken suoritetaan arvonta, ketkä pääsevät varmuudella mukaan (viiden joukkoon) ja ketkä jäävät varasijoille. Oletus on, että pari koostuu oman seuran jäsenistä, mutta mikäli parin toinen pelaaja on toisesta seurasta, niin ko. pari on automaattisesti mahdolliselle varasijalle jäävä. Toistaiseksi kaikki halukkaat ovat kyllä mahtuneet mukaan, mutta mikäli joku pari ei pääse kisaan, niin ko. parilla on silloin etuoikeus seuraavaan kisaan.

 Koronan takia tulee kisoihin muutama aiemmista vuosista poikkeava käytäntö, joiden tarkoitus on pyrkiä minimoimaan kontakteja klubeilla. Ensinnäkin kisamaksut pitää maksaa ennakkoon järjestävän seuran toivomalla tavalla. Toiseksi palkintojen jakotilaisuutta ei järjestetä, vaan palkinnot toimitetaan niiden saajille jälkikäteen. Seurasta riippuen voi olla lisäksi myös muita ohjeita, jotka ilmoitetaan kisakutsussa tai lähtölistojen yhteydessä.  

 SSS-tourin ”kotiseurana” toimii Joroisten Kartano Golf, jonka sivuilta löytyy mm. tourin säännöt, kisakalenteri ja tilanteet kauden aikana. Tässä linkki em. sivulle: https://kartanogolf.fi/sss-tour/    Suosittelen tutustumaan ainakin em. sivulta löytyviin sääntöihin etukäteen.

Tässä linkki kisakutsuun, josta löytyy tarkemmat ohjeet ja tilinumero, johon kisamaksu maksetaan.

Tänä vuonna pelataan 7 osakilpailua, kentät ja päivämäärät jutun lopussa, sekä kauden lopussa jäähdyttelykisa Imatra Golfissa 10.9.

RantasalmiGolf, 06.05.

KartanoGolf, 27.05.

KeriGolf, 10.06.

HoliDay Club Saimaa, 01.07.

PuulaGolf, 08.07.

RevontuliGolf, 12.08.

PorrassalmiGolf, 26.08.