×

Change Language

FI EN
×
×

 

16.04.2021

Ajankohtaisia tiedotteita: kesä alkaa, Mehtimäen Golfhalli sulkee ovensa

Tervetuloa kesäkautta 2021 avaamaan! Kevät on edennyt kovaa vauhtia ja kesä lähestyy nopeasti päivä päivältä. Tähän tiedotteeseen olemme koonneet ajankohtaisimpia nostoja Karelia Golfin kevään osalta.

 

Pilkonpuiston range ja palloautomaatti avoinna päivittäin klo 6.00-22.00

Pilkonpuiston range ja palloautomaatti ovat avoinna. Tervetuloa kesäkautta 2021 avaamaan! Pilkonpuiston par3-kentän, kahvilan ja lähipelialueiden avaamisesta pääsemme tiedottamaan maanantaina 19.4. Kesä lähenee siis päivä päivältä!

 

Mehtimäen Golfhalli sulkee ovensa sunnuntaina 18.4.

Pilkonpuiston tilojen avautuessa ulkona alamme suuntamaan toimintaamme myös ulkokentille. Samalla tämä tarkoittaa talvikauden päättymistä Mehtimäen Golfhallilla. Haluamme kiittää kaikkia talvikauden asiakkaitamme vastuullisesta, hienosta toiminnasta hallillamme!

Yleisesti Mehtimäen Golfhalli on avoinna viimeistä päivää sunnuntaina 18.4., mutta hallille pääsee harjoittelemaan golfhallin ovikoodeilla aina toukokuun loppuun saakka. Akin ja Tonin opetusryhmien kanssa sovitaan ryhmäkohtaisesti siirtymisestä ulos. Simulaattoripelit ovat hallilla varattavissa kausipelaajille normaaliin tapaan ja muille pelaajille Akin ja Tonin kautta huhtikuun loppuun saakka.

 

Kevään eteneminen Kontioniemessä, ajankohtaiset tiedot Karelia Golf -sovelluksesta!

Myös Kontioniemessä kevät etenee, mutta rangen ja kentän avaamisessa menee vielä aikaa. Ajantasaisia tietoja kentän kevään etenemisestä voitte lukea Kenttämestarin palstalta. Tiedotamme Kontioniemen kentän osalta avaamisesta tulevilla viikoilla. Tiedotteitamme on helpointa seurata Karelia Golfin oman sovelluksen kautta. Kenttien avaamista kannattaa odotella rauhassa ja ladata sovellus puhelimeen tässä odotellessa.

 

Karelia Golf Ry:n sääntömääräinen kevätkokous 28.4.

Karelia Golf Ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 28.4. Kevätkokouksen kutsun, materiaalit sekä ohjeistukset löydätte tapahtumasta Karelia Golfin nettisivuilla. Karelia Golfin vuosi 2020 oli taloudellisesti positiivinen.

 

Toimitusjohtaja Mika Kupiainen poissa 31.5. saakka

Kontiolahti ja Pilkonpuisto Golf Oy:iden toimitusjohtaja Mika Kupiainen poissa 31.5. saakka. Poissaolon ajan Mikan sijaisena Kontiolahti Golf Oy:n osalta toimii Karelia Golf Ry:n toiminnanjohtaja Aki Keronen (puh. 0503025933, email: aki.keronen@kareliagolf.fi) ja Pilkonpuisto Golf Oy:n osalta Karelia Golf Ry:n valmennuspäällikkö Toni Laakkonen (0400259944, email: toni.laakkonen@kareliagolf.fi)

 

Mukavaa alkavaa kesää kaikille toivotellen, Karelia Golfin väki