×

Change Language

FI EN
×
×

 

19.01.2021

Seuran vuosikokoukset pidetty: uusi hallitus valittu

Karelia Golfin vuoden 2020 vuosikokoukset päästiin pitämään 18.1.2021. Kevätkokouksessa käsiteltiin ja vahvistettiin seuran vuoden 2019 tilinpäätös. Taloudellisesti seuran tulos oli vuonna 2019 selkeästi positiivinen.

Kevätkokouksen jälkeen jatkettiin syyskokouksen 2020 merkeissä. Ensimmäistä kertaa erikoisjärjestelyin järjestettyihin kokouksiin osallistui paikan päällä tai etäyhteydellä n. 25 seuramme jäsentä. Syyskokouksessa käsiteltiin ja hallituksen esitysten mukaisesti hyväksyttiin Karelia Golf Ry:n vuoden 2021 jäsenmaksut, toimintasuunnitelma sekä budjetti. Isoimpana uudistuksena vuodelle 2021 hyväksyttiin uudistettu jäsenetu kaikille Karelia Golfin jäsenille: vuoden 2021 jäsenmaksuun sisältyy kaikille jäsenille jäsenetuna rajaton pelioikeus (kausimaksu) Pilkonpuiston par3-kentälle. Uudistus toteutetaan jäsenmaksuja millään tapaa korottamatta.

"Odotan kyllä innolla tätä uudistusta. Saadaan samalla hinnalla tarjottua parempi tuote (jäsenyys), selkeällä, kouriintuntuvalla jäsenedulla", kommentoi toiminnanjohtaja Aki Keronen kokouksen jälkeen, jatkaen: "Toki uudistus palvelee meidän jäsenistöä nuoremmista junioreista iäkkäämpiin harrastajiin, mutta erityisesti tässä hetkessä tämä on tärkeä askel meidän uus-jäsenhankinnassamme. Meillä on ollut paljon kurssilaisia viime vuosina ja kiinnostusta lajin pariin on selkeästi olemassa, nyt Karelia Golfin jäsenenä meillä on harjoituskenttämme, missä pelit on helppo aloittaa ja jatkaa siitä sitten kohti isoja kenttiä. Tämä on hieno mahdollisuus ja uudistus meille kaikille. Sama hinta, paremmat jäsenedut - tästä on hyvä jatkaa kohti vuotta 2021", päättää toiminnanjohtaja Keronen.

Syyskokouksessa valittiin lisäksi Karelia Golf Ry:n hallitus vuodelle 2021. Seuran puheenjohtajaksi valittiin seuran puheenjohtajana myös vuonna 2020 toiminut Eero Mönkkönen. Uusina jäseninä seuran hallitukseen valittiin Teijo Kärki, Juha-Pekka  Pirhonen ja Arttu Taponen. Muut hallituksen jäsenet: Mervi Holopainen, Jukka Keto, Reijo Ruokonen, Tommy Fraser, Jouni Porokka ja Raimo Toivanen.