×

Change Language

FI EN
×
×

 

22.12.2020

Karelia Golf Ry:n kevät- ja syyskokoukset 2020 pidetään 18.01.2021

Karelia Golf ry:n hallituksen tavoitteena on ollut pitää seuran sääntömääräiset kokoukset normaalisti fyysisesti kokoontuen. Koronatilanteesta johtuen ne on kuitenkin jouduttu perumaan jo kaksi kertaa. Nyt hallitus turvautuu yhdistyslakiin tehtyihin väliaikaisiin muutoksiin ja kutsuu koolle seuran kokoukset siten, että ne voidaan pitää, olipa sen hetkinen koronatilanne mikä tahansa.

 

Vuoden 2020 kevät- ja syyskokoukset pidetään Kimmelin Joensuu salissa maanantaina 18.1.2021, alkaen kello 18.00. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat (aiemmasta poiketen ei käsitellä sääntömuutosta). Kokouskutsu ja kokousasiakirjat seuran kotisivuilla.

 

Kokoukseen osallistuminen edellyttää ilmoittautumista ennakkoon, 12.1.2021 mennessä (jäsentunnuksilla NexGolfissa tai sähköpostitse aki.keronen@kareliagolf.fi). Fyysisesti kokoukseen voidaan ottaa enintään 30 henkilöä (tai mahdollisten viranomaissuositusten mukaan vähemmänkin). Rajaus tehdään ilmoittautumisjärjestyksen perusteella. Kaikilla on kuitenkin mahdollisuus osallistua kokoukseen tietoliikenneyhteyksiä hyödyntäen. Kokoukseen ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja tarvittavat ohjeet sähköpostilla ennen kokousta.

Karelia Golf Ry:n hallitus

 

Lisätiedot ja kokousten materiaalit tapahtuman sivuilta Karelia Golfin nettisivuilla