×

Change Language

FI EN
×
×

 

02.12.2020

Esittelyjä syyskokoukseen, kokouspäivämäärä tiedotetaan myöhemmin

Esittelyjä syyskokoukseen, kokouspäivämäärä tiedotetaan myöhemmin

 

Karelia Golf Ry:n syyskokouksessa valitaan perinteisesti seuran hallitus seuraavalle vuodelle. Nykyisten sääntöjen mukaisesti joka vuosi valitaan seuran puheenjohtaja sekä erovuoroisten hallitusten jäsenten paikoille jäsenet. Kevät- ja syyskokouksen uudesta ajankohdasta tulemme tiedottamaan myöhemmin jahka koronan aiheuttamat kokoontumisrajoitteet hellittävät ja mahdollistavat syyskokouksen turvallisen ja asianmukaisen järjestämisen.

 

Kokousta edelleen odotellessa tässä esittelyjä henkilöistä, ketkä ovat ilmaisseet kiinnostuksensa syyskokouksessa oleville luottamuspaikoille seurassamme:

 

Seuran puheenjohtajan tehtävästä kiinnostuneet:

 

Eero Mönkkönen

”Olen toiminut seuran puheenjohtajana vuodesta 2018. Olen halukas jatkamaan tehtävässä, mikäli minut siihen valitaan”.

 

Seuran hallituspaikoista (3kpl erovuoroisia jäseniä) kiinnostuneet:

 

Teijo Kärki

”Nyt on mennyt muutama kesä tämän hienon harrastuksen parissa. Tänä aikana on tullut paljon uusia ystäviä ja muutenkin nämä vuodet ovat olleet antoisia. Olen toiminut mm. Klubi- toimikunnassa parin vuoden ajan, sekä kesäisin ollut mukana myös greencard kursseilla. Haluaisin edelleen tuoda oman panoksen myös seuratoiminnan kehittämiseen ja viemässä eteenpäin asoita mitä juuri me pelaajat toivomme”.

 

Arttu Taponen

”Olen kiinnostunut hakeutumaan KarG:n hallitukseen. Mukanani toisin uuden pelaajan näkökulman toiminnan kehittämiseen sekä osaamista hallitustyöskentelystä”.

 

Juha-Pekka Pirhonen

”Ilon ja yhteistyön kautta tohmajärveläisellä tolokulla ryyditettynä! Kolopalloa olen opetellut noin yksitoista vuotta ja opettelu jatkuu. Siinä samalla on tullut tutustuttua moniin hienoihin persooniin. Seuratoimintojen kehittäminen uusin virkein ideoin ja vanhoja hyviä vaalien olkoon keskiössä, joka houkuttaisia joukkoomme lisää harrastajia. Toimikuntatyöskentelyssä tällä hetkellä oma jakkara löytyy Kilpailu- ja Klubitoimikunnassa. Pilkon kehittämiseen ajatuksiani heittelen Pilkonpuisto Golf Oy:n jäsenenä”.

 

Lady-kapteenin tehtävä (ei sääntömääräinen):

  • ei tässä vaiheessa kiinnostuneita ehdokkaita

 

Kokouksessa on edelleen mahdollista ilmoittautua ehdokkaiksi myös muiden ehdokkaiden. Erityisesti rohkaisemme naisgolffareitamme herättämään keskustelua perinteisestä Ladykapteenin tehtävästä. Kuka teidän mielestänne sopisi rentohenkiseen tehtävään? Lisätiedot tehtävästä voitte soitella myös puheenjohtaja-Eerolta (puh. 0442687878).

Syysterveisin,

 

Karelia Golf Ry:n hallitus