×

Change Language

FI EN
×
×

 

23.10.2020

Hallin ovikoodit aktivoitu - golfin harrastaminen jatkuu keleistä huolimatta

Mehtimäen Golfhalli avaa ovensa lauantaina 24.10. alkaen golfhallin kausimaksun hankkineille pelaajille. Talvelle kausimaksun hankkineet pelaajat pääsevät hallille harjoittelemaan henkilökohtaisella ovikoodilla joka päivä klo 6.00-21.00 välisenä aikana. Hallikauden ohjeistukseen, "Golfhallin etikettiin" suosittelemme tutustumaan jo etukäteen. Lisätiedot ja kausikorttien tilaamiset helposti Tonilta (040025944/toni.laakkonen@kareliagolf.fi) tai Akilta (0503025933/aki.keronen@kareliagolf.fi).

 

Korona-ajan haasteisiin olemme pyrkineet löytämään ratkaisuja hallilta löytyvien käsidesien avulla. Maskipakkoa emme hallille ole asettaneet, mutta maskin käyttämistä suosittelemme. Erityisesti pyydämme jäseniämme ja asiakkaitamme noudattamaan äärimmäisen hyvää käsi- ja yskintähygieniaa, näin varmistamme omalta osaltamme mahdollisimman onnistuneen talvikauden. Seuraamme tietenkin läpi talvikauden koronaan liittyviä uusia ohjeistuksia, suosituksia sekä rajoituksia. Kausikorttipelaajille olemme varautuneet tarjoamaan kompensaatioita mahdollisista hallikauden keskeytyksistä ja tauoista. Yhteensä (kausikortin hankintapäivämäärästä hallikauden loppuun 30.4.2021) 28 vuorokautta tai sitä enemmän kestäneistä tauoista saavat Golfhallin kausipelaajat valita yhden seuraavista kompensaatioista: a) 30kpl polettikortti kesän toimipisteille, b) 2kpl green fee Kontioniemeen tai c) 2h golfopetuksen lahjakortti. VIP-kausimaksun hankkineille kompensaatiovaihtoehdot ovat: a) 50kpl polettikortti, b) 3*GF Kontioniemeen tai c) 3h golfopetuksen lahjakortti.

 

Golfhallin virallista avajaisviikonloppua vietetään 5.-6.12., ja tätä ennen hiljalleen lisäilemme hallille toimintoja mm. kahvi- ja limppariautomaattien sekä simulattorin ja analysaattorilaitteistojen osalta. Simulaattorin vakiovuorot pyörähtävät käyntiin mm. marraskuun alusta viikolta 45. Myös erinäisten hallilta löytyvien laitteistojen osalta seuraamme tarkasti korona-ohjeistuksia ja tiedotamme some-kanavillamme sekä seuran nettisivuilla hallikauden etenemisestä sekä laitteidemme toimintaohjeista.

 

 

Pelikausi jatkuu vielä myös ulkona - säiden sallimissa rajoissa

 

Olemme saaneet lumien sulettua useita tiedusteluja pelaamisesta ulkokentillämme.  Kyllä pelaamaan ja kenttiä kiertämään vielä pääsee. Kontioniemessä pelaaminen on sallittua kausikorttipelaajille talvikupeille ja Pilkonpuistossa par3-kentällä pelaamaan pystyy vielä viheriöillekin. Molemmille kentille toivomme pelaajien ilmoittautuvan itsenäisesti (Kontioniemen osalta NexGolfissa ja Pilkonpuiston osalta NexGolfissa tai kahvilan terassilta löytyvien ohjeiden mukaisesti). Pelaamaan voi mennä vain ja ainoastaan kentän ja nurmipintojen ollessa sulat.

 

Mukavia syyspelejä ja -harjoituksia kaikille asiakkaillemme toivotellen, Karelia Golfin väki