×

Change Language

FI EN
×
×

 

22.10.2020

Risto Tidenbergistä Karelia Golfin kenttämestari 2021

Kontiolahti Golf Oy:n hallitus on päässyt sopimukseen seuraavan kenttämestarimme kanssa. Kenttämestariksi valittiin kokenut Risto Tidenberg. Nykyinen kenttämestarimme Aki Martikainen jää eläkkeelle kesäkuulta 2021, joten vallanvaihto tulee tapahtumaan tulevan talven ja kevään aikana. Toivotamme Riston tervetulleeksi golfyhteisöömme viimeistään työsuhteen alkaessa maaliskuun 2021 alusta.

 

Riston ajatuksia ja esittelyä pääsette lukemaan alta.

 

 

Moi, olen Risto Tidenberg. Keväällä täytin 51 vuotta. Eli siis jo hyvinkin keski- ikäinen miehen köriläs. Minulla on kaksi aikuista poikaa ja juuri kohta täyteen ikään tuleva tytär. 

 

Olen ollut aikoinaan hyvinkin liikunnallinen, ja kaikin tavoin aktiivinen ihminen. Toivoisinkin että liikunnan riemu tulisi arkipäiväistymään päästessäni uuteen paikkaan Teille sinne Karjalaan.

 

Veri vetää takaisin sinne päin, olinhan Kerigolffissa 14 vuotta kenttämestarina. Silloin rakastuin jylhiin maisemiin, jotka maisemat ovat miltei hieman jylhemmät Kareliagolffissa kuin mitä on Kerigolffissa. Turha on vertailla, molemmat ovat suuria ylpeydenaiheita Suomen golfkartalla. Golfhommat aloitin vuonna 1991 Hyvigolffilta, ja hyvin monien vaiheiden jälkeen minulle on tarjoutunut mahdollisuus lopultakin päästä Teille Kareliagolffiin. 

 

Jotenkin tuntuu, että on nyt hieman vaikeaa jäsennellä enempää itsestäni. Olen suht koht normaali, melko hyvällä huumorintajulla varustettu veikkonen. Kerron mielelläni itsestäni lisää livenä kun kohtaamme kentällä. Papoittunutkin olen, tammikuun alussa poikani toimesta, Linnea syntyi. Niin elämän kuuluukin jatkua. Harrastan kaikenlaista liikuntaa ja sienestyksen saloihin pääsin 2016.

 

Tässä tätä tarinaa minusta, toivoisin tutustuvani ja kuulevani tarinoita teistä kunhan tapaamme. 

 

Terveisin Risto