×

Change Language

FI EN
×
×

 

13.10.2020

Kausikortit ja vakiovuorot Mehtimäen Golfhallille varattavissa

Kesäkausi alkaa taittua talveen ja Mehtimäen Golfhallin kausikortit ja simulaattorin vakiovuorot tulevat myyntiin!

 

Mehtimäen Golfhallin virallinen avajaisviikonloppu 5.-6.12.2020. Halli on kuitenkin käytössä "early birdie"-etuna hallin kausikorttilaisille sekä vakiovuorolaisille sovittaessa jo tätä ennen. Nyt on siis hyvä aika varata oma vakiovuorosi simulaattorille tai kausikorttisi Mehtimäen Golfhallille ja nauttia ympärivuotisesta golfin harrastamisesta ja harjoittelusta satoi tai paistoi! Golfhallin vakiovuorot sekä kausikorttien ovikoodit tilattavissa: Toni Laakkonen 0400259944 tai sähköpostitse toni.laakkonen@kareliagolf.fi.

 

Lisätiedot Mehtimäen Golfhallin talvikauden vaihtoehdoista löydätte hinnastosta sekä tietenkin kysymällä. Huomioikaa myös aikuisten valmennusryhmien vaihtoehdot tulevalle talvelle! Uutuutena tälle kaudelle voit nyt myös varata kausikortin sekä treenit samassa paketissa (KarG jäsenille 350€, varaa siis paikkasi harjoitusryhmiin ajoissa! Juniorien talvivalmennusten ryhmistä ja vaihtoehdoista tiedotamme marraskuun alkupuolella. Junioreiden harjoitukset alkavat ryhmäkohtaisesti marraskuun lopulla/tammikuulta.

 

Korona-ajan ohjeistukset: seuraamme tarkoin ajankohtaisia korona-ohjeistuksia ja rajoituksia. Tiedotamme koronan vaikutuksista talvikauden hallin käyttöön sekä muihin käytänteisiin liittyen tilanteen ja tarpeiden mukaan.

 

Mukavaa hallikautta toivotellen,

 

Toni Laakkonen, 0400259944, toni.laakkonen@kareliagolf.fi

Aki Keronen, 0503626184, aki.keronen@kareliagolf.fi

Mika Kupiainen, 0505749100, mika.kupiainen@kareliagolf.fi