×

Change Language

FI EN
×
×

 

13.10.2020

Aikuisten valmennusryhmät talvikaudella 2020–21

Aikuisten valmennusryhmät talvikaudella 2020–21:

Viime talvikaudella hyvin vastaanotetut pidempikestoiset valmennusryhmät myös aikuisille pelaajille saavat jatkoa tänä vuonna! Harjoitusryhmien tarkoituksena on kehittää pelaajien henkilökohtaisia taitoja hauskalla tavalla sekä tarjota mielekästä ja johdonmukaista tekemistä kohti parempia golftuloksia. Harjoitusryhmien lähtökohtana on koota n. 3-5 suunnilleen samalla pelitasolla pelaavaa henkilöä harjoitusryhmään. Ryhmiä käynnistetään kysynnän mukaan ja nk. ”omista” harjoitusryhmistä voitte tiedustella suoraan Tonilta.

Harjoitusryhmät aloittavat toimintansa marraskuun 16 päivä! Harjoitusryhmä aloittaa toimintansa aloituspalaverilla, jossa käydään läpi ryhmän tavoitteet ja toiveet tulevalle hallikaudelle. Treenejä on 5kpl syksykaudella ja tammikuusta toukokuuhun ajoittuvalle ajanjaksolle on sitten 15 treeniä. Sisältö sovitaan ryhmän tavoitteiden mukaiseksi ja voidaan tarvittaessa matkan varrella muokata.

Hinnasto 20 kerran paketille:

Kurssilaisille, joilla on kausimaksu Golfhallille 200 €

KarG Jäsenille 20 h treenit ja kausimaksu hallille 350 €

Jos et halua sitoutua ryhmäsi kanssa 20 treenikerran pakettiin on vaihtoehtona myös helmikuun 15 päivä alkavat 10 treenikerran paketit.  

Hinnasto 10 kerran paketille:

Kurssilaisille, joilla on kausimaksu 100 €

Kurssilaisille, joilla ei kausimaksua, niin treenit + kausimaksu 200 €

KarG Jäsen, joilla on kausimaksu 150 €

 

Katso ryhmällesi sopiva aikataulu (liitteestä tai Tonin kanssa sopimalla) ja varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan harjoituksiin suoraan:

Toni Laakkonen / toni.laakkonen@kareliagolf.fi / 0400259944

 

Tervetuloa mukaan kehittämään golftaitoja!