×

Change Language

FI EN
×
×

 

17.09.2020

SGS Aluetour vastaavat kokoustivat

SGS hallituksen jäsen paavo Reunanen ja Keski-Suomen aluekoordinaattori Raimo Tuimala

SGS Aluetourin Keski-Suomen seurojen edustajat kokoustivat Revontuli Golfissa 16.9. Kokouksessa käytiin läpi nyt päättyvää kautta ja pohdittiin vuoden 2021 toimintaa. Paikalla oli parikymmentä edustaa alueen 9 seurasta. Viisi seuraa ei tällä kertaa lähettänyt edustajaansa kokoukseen. Suomen Golfseniorit ry:stä paikalla oli hallituksen jäsen Paavo Reunanen ja koko aluetta edusti aluekoordinaattori Raimo Tuimala. SGL:stä oli paikalla Johanna Ahti. Vilkkaimmat keskustelut käytiin Aluetourien toteuttamisesta, Pohjois-Suomen SCR- Tourista ja Kesäpäivistä. Keskeisin anti tiivistettynäi:

- Aluetourin 2. osakilpailu pelataan Karelia Golfissa 13.7.2021.  Ensimmäinen osakilpailu on Laukaa Peurunkagolfissa 1.6. ja viimeinen Tahkolla 3.8. Finaali pelataan Uudessakaupungissa. Osallistujien yksimielinen toive oli saada jokaiseen kisaan yhteislähtö. Se helpottaisi huomattavasti mahdollisten yhteiskuljetusten järjestämistä ja lisäisi tapahtuman yhteisöllisyyttä 

- PST-Tour nykymuodossaan lopetetaan ja tilalle tulee  2 pv Pohjois-Suomen Mestaruuskilpailu (scr) ja sen eri sarjojen voittajat jatkavat tourien loppukilpailuun. Tämä suunnitelma vaatii vielä SGS:n hallituksen hyväksynnän

- Kesäpäivien järjestämistä kaksipäiväisenä myös pohdittiin. Näin niistä saataisiin monipuolinen tapahtuma kilpailuineen, oheisohjelmineen ja muine järjestelyineen.

Lisäksi Johanna Ahti kertoi SGL:n ja SGS:n yhteistyöstä ja sen syventymisestä. SGL:ssä on myös aloitettu vastuullisuusohjelman laatiminen ja perustettu vetovimatoimikunta, joka mm. käsittelee "pelaajan polkuun" liittyviä kysymyksiä.

17.9.2020

Leena, KarG senioritoimikunta, pj