×

Change Language

FI EN
×
×

 

01.09.2020

Viikkotiedote, vk 36: Siirtonurmitalkoita sekä Ikäluokkamestaruuksia

Elokuu kääntyy syyskuulle. Kentänhoidolliset työt etenevät, ja toivommekin jäseniltämme apuja väylän 2 viheriön ympäristöön torstaina 3.9.! Siirtonurmitalkoilla tarkoituksena on saada viheriön ympäristöä merkittävästi valmiimmaksi kohti tulevaa huippukuntoaan. Ilmoittautua mukaan voitte jäsentunnuksilla NexGolfissa tai suoraan caddiemasterille! Samalla kenttähenkilökunta alkaa siirtyä remonttitöitä tekemään viheriön 8 ja sitä kautta viheriön 5 ympäristöön. Näiden syksyn töiden takia on myös päätetty, että 1.9. alkaen Kontioniemen kenttää pelataan loppusyksy 10 tiiltä aloittaen, joka päivä. Näin huoltotyöt aiheuttavat mahdollisimman vähän häiriötä pelaajille.

Viikonloppuna pelataan Karelia Golfin Ikäluokkamestaruuksista. Siis tervetuloa kisailemaan kaikki seniorit ja juniorit! Seniorien mestaruuskilpailut kestävät 2 päivää junioreiden ratkoessa mestaruutensa jo lauantaina. Lisäksi junioreilla lämmittelynä Pilkonpuistossa perjantaina klo 17-19 Lähipelimestari 2020 - kisailut ennen Junnumestiksiä!

Muutoin kentällä hyvin tilaa ja kenttä hienossa kunnossa, siispä tervetuloa liikkumaan ja nauttimaan upean kesäisistä päivistä niin kauan kuin näitä riittää!

 

Kilpailuiden tuloksia:

Kuumemittarin kausi 2 huipentui Finaaliviikoon: voittajaksi ”Super Bowl”-tyylisessä mies miestä vastaan kamppailussa Pekka Pohjola 40:llä bogeypisteellä. Hienosti kakkostilalle ja toiselle finaalipaikalle pelasi Juha-Pekka Pirhonen ja kolmantena palkitaan viikon 6 kolmonen Arttu Vipuveräjä. Palkinnot noudettavissa Kontioniemen caddiemasterin toimistolta, onneksi olkoon!

Viikonloppuna pelattiin myös Kontioniemen kentällä (lauantaina) sekä KeriGolfin kentällä (sunnuntaina) perinteinen Karhunkierros. Komeasti mukana n. 70 osallistujaa, tuloslistoja pääsette tarkastelemaan KeriGolfin nettisivuilta linkin kautta. Miehet lyöntipeli HCP:n voittoon Vesa Paukku (Karelia Golf), naisten sarjan päätyessä jännittävien vaiheiden jälkeen Päivi Vaaralan (Karelia Golf voittoon). Miesten pistebogey sarjan vei nimiinsä Evgeni Petronio Rantasalmi Golfista. Onnittelut voittajille sekä kaikille muille menestyneille.

 

Kentänhoidon ajankohtaiset:

Kentänhoidon ajankohtaiset tiedot löydätte aina Kenttämestarin palstalta.

1.9.2020

Viheriöt lannoitettu ja kastelua tehdään rakeiden sulattamiseksi, myös päivällä. Keskiviikkona ei greenejä leikata, jottei kerättäisi lannoitetta pois. Korjaustyö jatkuu 8. viheriön edustalla.

Huomioithan, että lähdöt ovat siirretty alkavaksi joka päivä kympiltä, remonttien takia. Näin on mahdollisuus pelata ns. ehjää kenttää, jos pelaa vain puolikkaan kierroksen. Toisaalta työ rauhaa on pidemmälle päivään remontin tekijöillä.

 

Muut ajankohtaiset:

Ravintola Vaskiportin lounaslista luettavissa nettisivuilla. Tervetuloa nauttimaan lounaasta tai muista kahvila- ja ravintolapalveluistamme!

 

Loppukauden teemaillat kalenteroitavissa! Tervetuloa harjoittelemaan teemoittain golfin saloja pienryhmissä!

 

Pro Shopissa käynnissä loppuunmyynti. Olkaapa yhteyksissä Pekkaan ja tehkää syksyn superlöydöt Kontioniemen pro shopista tai Pekan Lylykoskentien myymälältä!

 

Mukavia pelejä kaikille toivotellen, Karelia Golfin väki