×

Change Language

FI EN
×
×

 

24.08.2020

Viikkotiedote, vk 35: Kentän peruskorjaustöiden käynnistelyjä sekä Karhunkierros viikonloppuna

Elokuun loppu alkaa olla käsillä, mutta vielä on upeaa golfkesää jäljellä. Viikolla 35 alkavat kentän peruskorjaukset väylän 2 viheriön ympäristöstä. Keskiviikosta alkaen 2 väylän viheriön ympäristöjä aletaan ”rempata” kuntoon. Päivisin tulemme pelaamaan tilapäiselle ”talviviheriölle”, iltaisin ja viikonloppuisin viheriö on normaalisti käytössä. Tällöin viheriön ympäristöä pidetään korjausalueena. Samankaltaiset viheriöiden ympäristöjen remontit jatkuvat syksyn aikana väylän 2 jälkeen myös väylille 5 ja 8.

Pelikausi ja kisakausi jatkuvat upeilla väylillä ja tapahtumilla. Senioreiden tasoitukselliset PK Mestaruudet ratkotaan Kontioniemessä tiistaina ja viikonloppuna luvassa on perinteinen Karhunkierros. Tervetuloa pelaamaan 2 upeaa, maisemiltaa poikkeuksellista golfkenttää! Lauantaina kierros Kontioniemessä ja sunnuntaina viikonlopun 2. kierros Kerimäellä KeriGolfin kentällä. Viikolla 35 mitellään myös Kuumemittarin kauden 2 herruudesta. Finaaliviikolla jäljellä on enää 2 kovinta taistelijaa: Juha-Pekka Pirhonen sekä Pekka Pohjola. Tsemppiä herrasmiehille finaaliviikon peleille!

Tervetuloa liikkumaan ja nauttimaan!

 

Kilpailuiden tuloksia:

Kuumemittarin viikko 6 pelattu! Kärkikolmikko: Pekka Pohjola (39 pistettä), Juha-Pekka Pirhonen (38 pistettä) ja Arttu Vipuveräjä (37 pistettä)! Finaalissa viikolla 35 vastakkain siis Pekka Pohjola sekä Juha-Pekka Pirhonen!

Viikolla 34 pelattiin myös seniorien kuukausikisa 4. Tuloksiin pääsette tutustumaan täältä. Voittoihin upeat pelit pelanneet Raimo Karjalainen (42 pistettä) sekä Airi Lauronen (40 pistettä). Onnittelut palkituille sekä kiitokset senioreille hienosta osallistujamäärästä! Tästä on hyvä jatkaa kohti PK Seniorimestaruutta!

 

Kentänhoidon ajankohtaiset:

Kentänhoidon ajankohtaiset tiedot löydätte aina Kenttämestarin palstalta.

Uusin päivitys: 24.8.2020

Keskiviikkona alkaa viheriön 2 edustan korjaus ja talviviheriö on käytössä arkisin työn aikana. Työmaa alue rajataan naruilla turvallisuus syistä. Se tulee olemaan korjausaluetta, joten palloa haettaessa on huomioitava työkoneet. Ole näkyvissä, älä kulje koneen taakse. Droppialueet merkataan ja ne ovat käytössä silloin kun pelataan greenille (iltaisin ja viikonloppuisin.) Turvallisuus syystä talvigreenille pelattaessa on keltaisen tiiausmerkit takana. Alue tasoitetaan valmiiksi siirtonurmea varten ja jatketaan sitten viheriön 5 edustalle. Siirtonurmet asennetaan sitten kaikille alueille peräjälkeen, jotta nurmi ei pilaannu.

 

Muut ajankohtaiset:

Ravintola Vaskiportin lounaslista luettavissa nettisivuilla. Tervetuloa nauttimaan lounaasta tai muista kahvila- ja ravintolapalveluistamme!

Loppukauden teemaillat kalenteroitavissa! Tervetuloa harjoittelemaan teemoittain golfin saloja pienryhmissä!

Mukavia pelejä kaikille toivotellen, Karelia Golfin väki