×

Change Language

FI EN
×
×

 

14.08.2020

Mestisviikonlopun lähtöajat sekä kisainfot julkaistu

Karelia Golfin kilpailukauden kohokohdan, Mestisviikonlopun, kilpailuinfot sekä lähtöajat on nyt julkaistu. Mukana on komeasti n. 120 pelaajaa kisaamassa seuran lyöntipelimestaruuksista sekä tasoituksellisista Klubimestaruuksista! Tsemppiä kaikille osallistujille peleihin! Kilpailuinfot ja lähtöajat löydätte sarjoittain NexGolfin kilpailusivultamme.

Tervetuloa sunnuntaina iltapäivällä seuraamaan pelejä Klubilta tai ryhmien mukana takaysin ratkaisuväylillä. Sunnuntaina pelaajat lähetetään finaalikierrokselle käänteisessä paremmuusjärjestyksessä, joten kuumat ryhmät, sarjojen parhaat pelaajat ovat kaikki kentällä ja Klubin edustalla nähtävillä samoihin aikoihin. Viimeisten ryhmien arvioitu lähtöaika sunnuntain kierrokselle on n. klo 12.00.

Lisäksi Klubilla on iltapäivällä tarjolla mitalikahvit kesän 2020 SM-mitalistiemme kunniaksi! Näin voimme iloisesti onnitella June Weckmania, Emilia Leppästä, Eetu Taivaista sekä Petri Takkusta sekä maistaa palan menestystä. Kakkutarjoilua on varattu n. 120 hengelle.

Tervetuloa osallistumaan Karelia Golfin Mestisviikonloppuun kentällä pelaten tai pelejä seuraten! Tietenkin aamulla aikaisin tai kilpailuiden jälkeen pääsevät myös muut pelaajat Kontioniemen kenttää kilpailuasetuksissaan haastamaan!

 

Mukavaa viikonloppua kaikille toivotellen, Karelia Golfin väki