×

Change Language

FI EN
×
×

 

28.07.2020

Viikkotiedote, vk 31: SM-kilpailut pidetty, Naisten Pankin hyväntekeväisyys scramble viikon kohokohtana

Kontioniemessä pidetyt junioreiden SM-kilpailut olivat menestys niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Iso, ISO kiitos kaikille kilpailun järjestelyihin osallistuneille, palaute kilpailuista on ollut niin pelaajien kuin Suomen Golfliiton osalta äärimmäisen positiivista. Kiitos teille kaikille, ketkä autoitte sateisissa säissä pidetyt kilpailut hienosti maaliin.

Isot kiitokset ja onnittelut myös junioreillemme: Mitro Hartikainen, Patrik Wrange, June Weckman, Emilia Leppänen ja Eetu Taivainen! Upeita pelejä ja taistelua, ja erityisonnittelut tietenkin Emilialle SM-pronssista ja Eetulle huikean upeasta SM-kullasta! Sanomalehti Karjalaisen sivuilta löytyy juttua kilpailuista ja onpa sivuilla katsottavissa myös livelähetystä kisoista sekä Eetun SM-kullan ratkeamisesta. Nämä hetket eivät unohdu koskaan, kiitos teille kaikille!

Tällä viikolla kisojen osalta huomattavasti rauhallisempaa. Kenttä on loistavassa kunnossa ja toivotamme kaikki pelaajat tervetulleiksi! Viikon aikana pelattavissa Kuumemittari-kisaa viikolle 3 ja viikon ehdottomana kohokohtana lauantaina klo 9.00 yhteislähtönä starttaava rento (kahden hengen scramble) hyväntekeväisyys kilpailu: Naisten Pankki Open 2020! Tervetuloa osallistumaan mukavaan kisailuun upealla kentällämme, ja samalla golffaamaan naisille ammatteja! Kilpailuun saavat osallistua KAIKKI pelaajat ja meidän osakilpailussamme on sovittu myös erityislupa seniorimiehillemme pelata normaaliin tapaan punaiselta tiiltä.

Tervetuloa kesästä ja golfista nauttimaan! T: Karelia Golfin väki

 

Kilpailuiden tuloksia:

SM-kilpailujen tulokset ja juttua Suomen Golfliiton sivuilla.

Kuumemittarin vko 2 tulokset. Kuumemittarin vko 3 jatkettu pelattavaksi tälle viikolle SM-kisojen täyttämästä kentästä johtuen. Viikko 3 siis pelattavissa vielä tällä viikolla ja ensi viikolla jatketaan viikolle 4. Mittarilukemana viikolla 3 32 pistettä.

Kontioniemen Major 4/5 tulokset. Viimeinen ja ratkaiseva Kontioniemen Major 5/5, Kontiolahti Open pelataan sunnuntaina 9.8. Tervetuloa mukaan! Yhteispisteistä koostamme taulukot ja tiedotamme 4/5 osakilpailun jälkeiset tulokset erillisessä uutisessa.

 

Kentänhoidon ajankohtaiset:

Kentänhoidon ajankohtaiset tiedot löydätte aina Kenttämestarin palstalta.

Uusin päivitys: 27.7.2020

Ennakkoa tulevista kentänhoidon toimenpiteistä. Greenien pystyleikkuu ja hiekoitus. Kasvunsääde ja lannoitus. Tarkennus aikatauluun myöhemmin.

 

Muut ajankohtaiset:

Ravintola Vaskiportin lounaslista luettavissa nettisivuilla. Tervetuloa nauttimaan lounaasta tai muista kahvila- ja ravintolapalveluistamme!

 

Mukavia pelejä kaikille toivotellen, Karelia Golfin väki