×

Change Language

FI EN
×
×

 

08.06.2020

Kutsu Suomen Golfseniorien Pohjoisen SCR-tourin osakilpailuun

Heippa golffarit tasoituksilla +8-20
 
Olette toivottavasti huomanneet, että ensi sunnuntaina pääsisi pelaamaan uutta scr-kisaa eli Suomen Golfseniorit ry:n Pohjois-Suomi Touria. Siinä on kaksi alkukilpailua sarjoille N50, M50 ja M60; eka kisa täällä meillä ensi sunnuntaina ja toinen elokuussa Tahkolla. Näiden kisojen viisi parasta/sarja kutsutaan 2-päiväiseen loppukilpailuun, joka pelataan elokuussa Kalajoella.
 
M70 sarja starttaa heinäkuussa eli siinä on vain yksi alkukilpailu ja se pelataan Tahkolla. Myös tästä viisi parasta pääsee loppukilpailuun.
 
Ilmoittautumisia on toistaiseksi vähän ja ilmoittautumisaika päättyy jo huomenna 9.6. Toki jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan, mikäli tilaa on.
 

OLISI AIKA NOLOA, JOS EMME SAISI PELAAJIA LIIKKEELLE! SGS ON KUITENKIN TEHNYT ASIAN SUHTEEN SUUREN TYÖN JA ON OSOITTANUT OLEVANSA HYVÄ YHTEISTYÖKUMPPANI KARG:LLE USKOMALLA JÄLLEEN KERRAN MEILLE KILPAILUN JÄRJESTETTÄVÄKSI. SIKSIPÄ TÄMÄ VETOOMUS; OSALLISTUKAA JOS SUINKIN MAHDOLLISTA JA TUOKAA KAVERIT MUKAAN. Tasoitusraja on väljä, kaikki 20 ja alle tasoituksella pelaavat pääsevät mukaa. (Meiltä ei taida löytyä senioripelaajaa tasoituksella +8)

 
Terveisin
Leena
KarG senioritoimikunta, pj 
 
PS. Tämä viesti ei suinkaan tavoita kaikkia pelaajia, joilla olisi osallistumisoikeus, sillä eihän minulla ole kaikkia osoitteita. Voitte vapaasti levittää tätä viestiä eteenpäin. KIITOS ❤