×

Change Language

FI EN
×
×

 

25.05.2020

UUSI SCR- KILPAILU SENIOREILLE PELITASOITUKSILLA 0-20

SGS:n Pohjoinen SCR-Tour on uusiutunut. Siinä on kaksi osakilpailua viidellä alueella: Lappi, Oulun seutu, Kainuu, Kalajokilaakso ja Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo. Meidän alueen osakilpailut ovat 14.6. Karelia Golfissa ja 2.8. Tahkolla. Jokaiselta alueelta viisi parasta pelaajaa pääsee loppukilpailuun, joka pelataan 8-9.8.  Kalajoki Golfissa.

Kilpailussa on kesäkuussa sarjat N50, M50 ja M60. 70-vuotiaat voivat pelata myös alemmissa sarjoissa mutta pelaajan on itse harkittava ja tehtävä päätös omalta kohdaltaan kilpailuihin osallistumisesta.    Heinäkuussa tulee mukaan myös M70+ sarja, jossa on siis vain yksi osakilpailu. Myös tästä sarjasta pääsee finaaliin samoin edellytyksin.

Huomioittehan, että kilpailut pelataan viikonloppuisin, joten myös nuoremmilla senioreilla on erittäin hyvä mahdollisuus osallistua.  Siitä vaan, joukolla mukaan!

Ohesta löytyvät SCR-Tourin kilpailukutsut Karelia Golfiin ja Tahkolle, luettelo SCR-Tourin osakilpailuista sekä SGS:n hallituksen päätös kilpailusarjoista.