×

Change Language

FI EN
×
×

 

13.05.2020

Kilpailutoimikunta tiedottaa: kilpailuiden järjestelyt korona-aikaan Karelia Golfissa

Koronaepidemia vaikuttaa monella tapaan toimintaamme, niin myös kilpailuidemme osalta. Haluamme korostaa, että kaikki kilpailutapahtumamme järjestetään vallitsevia ohjeistuksia noudattaen, ja niitä suunnitellessa on otettu huomioon valtiovallan, THL:n, Suomen Golfliiton sekä golfyhteisömme ohjeistuksen korona-aikaan liittyen.

 

Ajankohtaiset huomiot Karelia Golfin järjestämän kilpailutoiminnan osalta:

 

  1. Kaikkien kilpailijoiden edellytetään noudattavan läpi kauden golfyhteisömme yleisiä ja ajankohtaisia korona-ajan ohjeistuksia
  2. Kaikki kilpailuihin liittyvä tiedotus, ohjeistus ja materiaalit tullaan hoitamaan sähköisesti/mobiilisti, samoin tuloskorttien palauttaminen tulee tapahtumaan sähköisesti (sähköinen tuloskortti tai kuva/kuvakaappaus tuloskortista caddiemasterille, tarkemmat ohjeet kilpailukohtaisesti)
  3. Pidetään huoli turvaetäisyyksistä: ei kättelyitä/halaamisia, Klubilla, harjoitusalueilla ja kentällä hyvät etäisyydet niin pelikavereihin kuin muihin pelaajiin.
  4. Kilpailuissa ei tulla järjestämään yhteislähtöjä tai kokoontumisia (infotilaisuudet, palkintojenjaot) ja osallistujia pyydetään kierroksen jälkeen poistumaan kilpailupaikalta. Tuloskortit palautetaan sähköisesti mahdollisimman pian kierroksen jälkeen.
  5. Tulokset tiedotetaan sähköisesti ja palkinnot toimitetaan erikseen voittajille.

 

Kilpailutoiminta Karelia Golfissa tulee starttaamaan toukokuussa seniorien viikkokilpailun, Korona Open – kuumemittarikisan sekä Bear Beach Scramble –parikilpailun muodoissa. Kaikkien näiden kilpailuiden järjestämisestä tarkemmat tiedot löydätte nettisivuiltamme. Korona-aikaan kilpailut ovat pelattavissa avoimemmin useamman päivän ajan sekä omissa ryhmissä, näin mm. näiden kolmen toukokuussa pelattavan kilpailun osalta. Pyydämme pelaajia tarkistamaan kilpailukohtaiset ohjeistukset kilpailukutsuista sekä tapahtumien infoista, ja muistakaa aina ilmoittautua kilpailuun sähköisesti tai Caddiemasterille (0106669040) ennen kilpailukierroksen aloittamista.

 

Seurallemme on hankittu kesälle 2020 käyttöön Gamebook-ohjelma. Näin pystymme varmistamaan pelaajillemme turvallisimman sekä parhaimman pelikokemuksen kesän 2020 kilpailujen osalta. Osa kilpailuista tullaan edelleen käymään NexGolfin kautta, mutta suurin osa kilpailuista pelataan Gamebookin kautta, jolloin käyttäjämme pääsevät helposti syöttämään tuloskorttinsa suoraan kilpailuihin sekä seuraamaan kilpailuita parhaimmillaan reaaliajassa. Suosittelemme kaikille pelaajillemme Gamebook-sovelluksen lataamista sekä siihen tutustumista jo omilla harjoituskierroksilla. Kaikissa kilpailuissa on toki edelleen mahdollista palauttaa myös perinteinen tuloskortti esimerkiksi kuvana caddiemasterille.

 

2020 pelataan siis kilpailuja, mutta erilaisessa, jopa vapaammassa muodossa ja aikataulussa kuin aiemmin. Toivomme, että uudistuksilla ja ohjeistuksillamme pystymme tarjoamaan teille uudella tavalla mielekästä pelattavaa äärimmäisen turvallisissa olosuhteissa. Seuraamme ohjeistuksia läpi kesän ja mahdollisuuksien mukaan kilpailuita järjestetään myös yksittäisinä kisatapahtumina, päivitämme ohjeistuksia ja tiedotamme pelaajiamme kilpailuihin liittyvistä toimenpiteistä ja ohjeistuksista läpi pelikauden.

 

Tervetuloa mukaan kilpailukautta 2020 avaamaan kaikki kokeneet ja uudet golffarimme!

 

Karelia Golf Ry:n kilpailutoimikunta sekä toiminnanjohtaja Aki Keronen

 

Liite: Kilpailutoimikunta tiedottaa: kilpailuiden järjestelyt korona-aikaan Karelia Golfissa