×

Change Language

FI EN
×
×

 

09.05.2020

Kentät tasoituskelpoisia, kevät-GF Kontioniemessä 35€

Kausi on näin saatu tänään käyntiin myös Kontioniemessä! Kaikille pelaajillemme huomio: edellisiin tiedotteisiimme oli päässyt virheellistä tietoa kenttien tasoituskelpoisuuden suhteen. Niin Pilkonpuiston kuin Kontioniemen kentät OVAT tasoituskelpoisia jo heti näillä kevään ensimmäisillä kierroksilla. Kiitokset tarkennuksesta ja korjauksesta meidän sääntöjä hyvin tunteville jäsenillemme! Pallo näilläkin kupeilla tipahtaa riittävän syvälle, että pelit ovat kaikki tasoituskelpoisia. Hyvä tietää.

Tuloskortteja voitte syöttää sähköisten tuloskorttien kautta tai caddiemasterille puhelimella tai sähköpostina lähettäen. Älkää tuoko kirjailtuja kortteja caddiemastereille käsiteltäväksi, vaan toimitaan sähköisten tai puhelimella tehtyjen ilmoitusten kautta tässä vaiheessa koronaepidemiaa.

Kontioniemen kentälle yön sateet tekivät varmasti hyvää, mutta näin aikaisin keväällä kenttä on edelleen keväisessä kunnossa. Tästä johtuen Kontioniemessä green fee keväthintaan 35€, 9 reiän pelit hintaan 20€. Tervetuloa pelaamaan!