×

Change Language

FI EN
×
×

 

20.04.2020

Seuran sääntöjen luonnos kommentoitavaksi

KarG:n hallitus päätti kokouksessaan 13.4. että uusien sääntöjen luonnos laitetaan jäsenistön arvioitavaksi ja kommentoitavaksi 10.5. saakka. Hallitus kokoon-tuu 19.5. ja valmistelee saadut kommentit huomioiden esityksen seuran kevätkokoukseen, joka kokoontumisrajoitusten mahdollisesti päättyessä pidettäisiin kesäkuussa. Mikäli rajoitukset jatkuvat, eikä kokousta voida kesän alussa pitää, laitetaan sääntöjen esitys kuitenkin jäsenistön arvioitavaksi seuran kotisivuille.

 

Sääntöjen valmistelun taustalla ovat sekä golfliitolta saadut kommentit että Olympiakomitean valmistelemat uudet mallisäännöt seuroille. Valmistelussa on kuitenkin pyritty huomioimaan sekä lajin ominaisuudet että paikalliset olosuhteet.

 

Sääntöjen rakennetta on muutettu merkittävästi ja vertailu vanhoihin sääntöihin pykälittäin ei ole mahdollista. Esittelyssä on siksi jokaisen pykälänalussa (kursiivilla) pyritty nostamaan esille merkittävimmät muutokset ja niiden perustelut ja myös erilaisia vaihtoehtoisia ratkaisuja.

 

Koska olen valmistelussa poikennut OK:n seurojen mallisäännöistä, tulee esitykseen mahdollisesti muutoksia, kun luonnosta käydään läpi OK:n lakimiehen ja seuratoiminnan asiantuntijan kanssa.

 

Kaikki huomiot ja kommentit mieluiten sähköpostilla allekirjoittaneelle 10.5. mennessä.

 

Hallituksen puolesta

Reijo Ruokonen

reijo.ruokonen@rruokonen.fi

 

Liite: Uusien sääntöjen luonnos