×

Change Language

FI EN
×
×

 

17.04.2020

Päivitystä Suomen Golfliiton koronaohjeistukseen

Golfin keskeiset toimialajärjestöt yhdessä ovat päivittäneet golfin pelaamiseen liittyvää ohjeistusta

 

Havainnot eri puolilta Suomea avoinna olevilta golfkentiltä ja golfaajien toiminnasta ovat viime viikkojen aikana olleet positiivisia ja luottamusta herättäviä. Pelaajat ja golfkentät ovat toimineet vastuullisesti. Viranomaisten linjaukset ja ohjeistukset sekä golfin soveltava ohjeistus on sisäistetty hyvin.


Nyt päivitetyissä suosituksissa korostuu enemmän paikallisten olosuhteiden tuntemus ja paikallinen päätöksenteko. Suositukset antavat golfyhteisöille mahdollisuuden päättää ja ottaa vastuuta viranomaisten ja golfin soveltavien linjausten ja ohjeiden toteuttamisesta. Toimimme edelleen ehdottoman vastuullisesti ja seuraamme ja noudatamme viranomaisten linjauksia, määräyksiä ja ohjeistuksia. Näin toivomme myös kaikkien golfyhteisöjen ja pelaajien tekevän.


Tulemme jatkossakin seuraamaan ohjeistuksen noudattamista, pelaamista ja toimintaa golfkentillä tarkkaavaisesti. Mikäli havaitaan, että turvallisuus vaarantuu tai ohjeistusta ei noudateta, olemme valmiit ripeästi tarkastelemaan ohjeistusta uudelleen ja tarvittaessa palaamaan tiukempaan ohjeistukseen. Ohjeistusta voidaan joutua muuttamaan myös viranomaisohjeistuksen muuttuessa.

 

Suomen Golfliitto ry

Valimotie 10

00380 Helsinki

 

Lisätiedot: Suomen Golfliiton päivitetty koronatiedote