×

Change Language

FI EN
×
×

 

14.04.2020

Polettikorttien lataaminen mahdollista Pilkonpuistossa

Rangen avauduttua on ajankohtaista nyt myös polettikorttien hankkiminen sekä lataaminen. Polettikorttien hankkiminen onnistuu jatkossa toimistohenkilöstömme (Aki, Toni ja Mika) kautta Pilkonpuiston kahvilalta. Polettikorttien hankkimisen ja lataamisen voitte tehdä helposti meille soittamalla tai viestiä laittamalla.

 

Polettikortit valmistetaan ja ladataan turvallisesti ja siististi Pilkonpuiston kahvilalla, ja laskun voimme lähettää kätevästi NexGolfin tai sähköpostin kautta. Emme käsittele käteistä tai korttimaksuja tässä vaiheessa. Korttien noutaminen onnistuu helposti toimistoaikoinamme Pilkonpuiston kahvilalta. Korostamme, ettei kahvila ole avoinna, mutta toimistohenkilöstöämme on kahvilalla sekä Pilkonpuisto Golfin tiloissa paikalla jatkossa päivittäin (arkisin klo 12-17 ja viikonloppuisin klo 12-16).

 

Pilkonpuiston par3-kentän avaamisesta tiedotamme lähemmin jahka säät avaamisen sallivat. Valmius kentän avaamiseen on olemassa, mutta kentän sulaminen on viime päivinä hidastunut viilentyneiden säiden myötä. Loppuviikon ennustetta katsellessa pääsemme kenttää avaamaan pelattavaksi näillä näkymin ensi viikon puolella, mutta näiltä osin tosiaan toimitaan kevätsäiden mahdollistamalla aikataululla.

 

Koronakevään erikoistarjouksessa 50 poletin lataukset Pilkonpuisto Golfille:

Normaalihinta 130€

Nyt Karelia Golfin jäsenille 100€ ja kausipelaajillemme 75€

Tarjous voimassa torstaihin 30.4. saakka.

Päivitys 16.4.: saimme käsiimme 200 kappaleen erän Karelia Golfin sankoja! Nyt Pilkonpuiston kahvilalla 50kpl polettikorttien lataajille sanko kaupan päälle! Sankoja tarjolla niin kauan kuin tavaraa riittää!

 

Myynnissä myös 30kpl sekä 10kpl lataukset. Ladatun poletin arvo 3€/kpl. Lisätiedot ja hinnastot Pilkonpuiston hinnastosta.

 

Mukavia ulkoiluhetkiä sekä lyöntejä toivotellen, Karelia Golfin väki

 

 

Lisätiedot ja korttien tilaukset:

Toni Laakkonen, toni.laakkonen@kareliagolf.fi, puh. 0400259944

Aki Keronen, aki.keronen@kareliagolf.fi, puh. 0503025933

Mika Kupiainen, mika.kupiainen@kareliagolf.fi, puh. 0505749100