×

Change Language

FI EN
×
×

 

02.04.2020

Tiedote: Kontiolahti Golf Oy:n hallituksen kokous 31.3.2020

Kontiolahti Golf Oy:n hallituksen kokous 31.3.2020

Kontiolahti Golf Oy:n hallituksen kokouksessa 31.3.2020 käsiteltiin haastavaa Koronaviruksen aiheuttamaa tilannetta Karelia Golfin kenttien osalta Kontioniemessä ja Pilkossa.

Olemme tehneet maksujärjestelyjä tavarantoimittajien kanssa ja siirtäneet joitakin investointeja tulevan kauden osalta. Kontiolahti Golf Oy:n ja Pilkonpuisto Golf Oy:n taloudellinen tilanne on tällä hetkellä vakaa ja mahdollistaa kevään kentänhoidon ja pelitoimintojen aloittamisen suunnitellusti valtiovallan määräysten ja Suomen Golfliiton ohjeistusten mukaisesti. Kävimme läpi erilaisia skenaarioita ja päivitimme budjettia tulojen ja menojen osalta alaspäin.

Karelia Golfin jäsenet ja kausipelaajat sekä yhteistyökumppanit ovat ilahduttavan hyvin maksaneet maksuja tässä haastavassa tilanteessa. Näin tuet parhaiten KarG golfyhteisöä ja saamme golfkauden avattua mahdollisimman hyvin. Tämä on kentänhoidon kannalta elinehto, kenttää emme voi jättää hoitamatta vaikka maahamme määrättäisiin totaalinen pelikielto. Jos kenttää ei hoideta riittävästi, jälkiseuraukset ovat kauaskantoisia ja kalliita korjattavia.

Kenttämestari Aki Martikaisen tulevaan eläköitymiseen on alettu varautumaan ja uuden kenttämestarin haku on käynnistetty.

 

Kentänhoito:

Päätettiin valmistautua tulevaa pelikauteen normaalisti ja pyrimme saamaan kentät niin Kontioniemessä kuin Pilkossakin mahdollisimman hyvään pelikuntoon. Huhti-toukokuu on tärkeää aika kenttien peruskuntoon laittamiselle.

 

Klubi ja pelaaminen kentällä:

Pelaaminen 2 pelaajan ryhmillä 10 min lähtövälein. Pelaamisen käytänteet testataan ja aloitetaan Pilkon par- kentällä heti sään salliessa.

Klubi ja ravintola ovat osittain suljettuna. Selvitetään takeaway myyntiä ravintolassa ja wc:n käyttöä klubilla. Pukuhuoneet ja sauna-/ suihkutilat ovat suljettuna.

Henkilökunta ja mahdolliset vapaaehtoiset suorittavat valvontaa ja antavat ohjeita pelaamisen suhteen pelaajille.

 

Liite: Tiedote PDF-muodossa

Lue lisää: Karelia Golfin ohjeistus turvalliseen golfin harrastamiseen toimitiloissamme