×

Change Language

FI EN
×
×

 

27.03.2020

Golf seuraa tiiviisti viranomaisten ohjeita

 

Golf seuraa tiiviisti viranomaisten ohjeita

Kevät saapuu kohisten ja kenttiä sekä rangeja on jo auki. Golf ei ole kontaktilaji ja fyysinen välimatka kanssapelaajiin on normaalioloissakin suuri.

Me golfarit voimme nyt itse vaikuttaa pysyvätkö golfkentät auki. Pidetään tiukasti kiinni rajoituksista ja turvaväleistä sekä vältetään kaikkea kokoontumista niin voimme nauttia ulkoilusta hienon lajimme kautta. Näitä ohjeita tulee alleviivata kaikille golfareille! Laajempia lajimarkkinointitempauksia tai vieraspelaajakampanjoita ei nyt kannata tehdä, vaan keskittyä palvelemaan omia pelaajia.

Viranomaisten määräykset eivät velvoita sulkemaan yleisön käytössä olevia tiloja. Voimassa on kokoontumisrajoituksia, ei ulkonaliikkumiskieltoa. Ulkoilua suositellaan, mutta totta kai olettaen että annettuja ohjeistuksia noudatetaan tinkimättä. Kaavaillut lisärajoitukset liikkuvuuteen voivat kuitenkin muuttaa tilanteen.

Seuraamme ohjeistusta tarkasti ja haluamme sitä tinkimättömästi noudattaa. Golf ei missään nimessä ole yhteiskunnan ulkopuolella. Jos ulkona saadaan liikkua ja jos golf on tiukkojen reunaehtojen sallimissa rajoissa mahdollista, niin voidaan harkita golfkenttien pitämistä auki.

Viranomaismääräysten lisäksi Golfliitto on antanut omat suosituksensa, tutustukaa niihin ja seuratkaa tiedottamista.

Kuulutan tässä vastuuta meille, mutta myös kaikille niille, jotka ovat riskiryhmissä. Golfin pelaaminen ei lopu tähän kevääseen.

Golfliiton toiminnanjohtaja Juha Korhonen

 

Golfliiton tiedote