×

Change Language

FI EN
×
×

 

25.03.2020

Karelia Golf Ry:n hallituksen kokous 2/2020 sekä jäsentiedote 25.3.2020

Karelia Golf Ry:n hallituksen kokous 24.3.2020 - tiedote PDF-muodossa

 

Karelia Golf Ry:n hallitus kokoontui etäyhteyksien kautta pidettävään 2/2020 kokoukseen eilen 24.3. Kokouksen isoimpina aiheina olivat golfyhteisön nykytilanne koronaepidemian keskellä, kevätkokoukseen valmistellut asiat sekä muut ajankohtaiset asiat.

 

Ajankohtaiset tiedotettavat asiat:

 

 1. Koronaepidemian vaikutukset Karelia Golf Ry:n sekä golfyhteisömme toimintaan, lue pidempi tiedote alla
 2. Karelia Golf Ry:n kevätkokous ja siihen liittyvät materiaalit
  • alustava ajankohta: 29.4. klo 18.00 alkaen
  • seuran hallitus kokoontuu maanantaina 13.4. ja tiedottaa silloisen tilanteen mukaisesti kevätkokouksen mahdollisesta siirtämisestä
  • seuran hallitus totesi vuoden 2019 olleen seuralle hyvä vuosi
   • käytiin läpi kokouksessa viralliset 2019 tuloslaskelma ja tase, tilikauden 2019 ylijäämä 15.670,15€
  • hyväksyttiin 2019 tuloslaskelma ja tase sekä 2019 toimintakertomus
 3. Muut ajankohtaiset asiat
  • Karelia Golfin oma appi on valmis ja ladattavissa
   • suosittelemme kaikkia Karelia Golfin jäseniä sekä toiminnastamme kiinnostuneita lataamaan puhelimeensa/padiinsa uudistuneen appimme! Tiedottamisen uusi aika on täällä!
   • ilmainen sovellus kokoaa yhteen mm.: ajankohtaiset tiedotteemme nettisivuiltamme sekä sosiaalisen median kanavista (ilman liittymistä/kirjautumista esim. facebookiin)
   • applikaatio tulee olemaan tärkein ja helpoin väylä ajankohtaisen tiedonkulun osalta, nyt siis kaikki tiedotteemme kätevästi yhdellä sivulla. Sinä päätät mitä tiedotteita luet ja seuraat.
   • ilmainen sovellus (Karelia Golf) on ladattavissa app storesta ja google playsta – LATAA HETI!
  • Valmennuspäällikkö Toni Laakkonen 2 viikkoa lomalla, toimisto palvelee normaalisti Aki Kerosen ja Mika Kupiaisen voimin. Toimiston väki pitkälti etätöissä ja sähköpostilla/puhelimella tavoitettavissa.
  • suositellaan jäsenistöä ja golfin asiakkaita seuraamaan aktiivisesti seuran tiedotteita sekä mm. Golfliiton ajankohtaisia tiedotteita: https://golf.fi/golfliitto/golfliiton-paivitetty-tiedote-koronavirus/. Golfliiton tiedotesivun kautta löytyvät myös päivittäin päivittyvät ”UKK – usein kysytyt kysymykset” –osio. Päivityksiä ja tiedotteita tehdään lähestulkoon päivittäin.

 

 

Tiedote: Koronaepidemian vaikutukset Karelia Golf Ry:n sekä golfyhteisömme toimintaan

 

Koronaepidemialla on jo ollut, ja tulee olemaan iso vaikutus Karelia Golfin sekä koko golfyhteisömme toimintaan. Karelia Golf Ry:n hallituksen kokouksen lisäksi Pilkonpuisto Golf Oy:n hallitus on kokoontumassa tulevana torstaina 26.3. ja Kontiolahti Golf Oy:n hallitus tiistaina 31.3.

 

Suomen hallituksen, THL:n ja Suomen Golfliiton ohjeistukset sekä päätökset ohjaavat toimintaa

 

Hallituksiemme edustajia sekä työntekijöitä osallistui Suomen Golfliiton järjestämään koronaepidemia-webinaariin tiistaina 24.3. Suomen Golfliitto on omalta osaltaan vahvasti ohjeistamassa golfyhteisöjä, ottamassa selvää vaihtoehdoista, hyvistä käytänteistä sekä tiedottamassa ajantasaisesti päivittäin muuttuvista ohjeistuksista ja päätöksistä. Golfliiton tiedotteen löydätte täältä: https://golf.fi/golfliitto/golfliiton-paivitetty-tiedote-koronavirus/. Sivun kautta löytyvät myös päivittäin päivittyvät ”UKK – usein kysytyt kysymykset” –osio.

 

Karelia Golf Ry:n hallitus päätti kokouksessaan, että Suomen Golfliiton tavoin Karelia Golf ei järjestä tapahtumia omissa toimipisteissään ennen kesäkuun alkua. Golfliitto ja me Karelia Golfissa näemme mahdollisena golfin harrastamisen nykyisten (25.3.2020) ohjeitten ja päätösten tilanteessa, mutta KAIKKEEN golfin harrastamiseen (mm. rangella kerätyillä palloilla harjoitteluun) tulee varautua ja suhtautua koronaepidemian vaatimalla vakavuudella ja ohjeistuksia noudattaen. Yli 10 hengen ryhmät ovat kiellettyjä, ja myös pienempien ihmismäärien kesken on syytä noudattaa ohjeistusten mukaisia varoetäisyyksiä sekä tarttumisriskien välttelyä kaikin keinoin (mm. hanskat sekä omat muovipussit/pallokassit palloja kerätessä). Pelaajien toimiessa vastuullisesti ja ohjeiden mukaisesti, on mahdollista, että golfia pystytään harrastamaan myös Karelia Golfin toimipisteissä mahdollisuuksien mukaan. Liiton sanoin: ei nyt itse ryssitä tätä.

 

Mahdollisesta Pilkon ja Kontioniemen avaamisesta tiedottavat Pilkonpuisto Golf Oy:n sekä Kontiolahti Golf Oy:n hallitukset. Kaikissa tapauksissa päätökset tulevat perustumaan kansallisella tasolla päätettyihin ohjeistuksiin sekä rajoituksiin. Kyse ei ole ainoastaan kevään etenemisestä, vaan erityisesti siitä, kuinka voimme mahdollistaa turvallisen ympäristön golfin harrastamiseen ilman vaaraa taudin leviämisestä.

 

Taloudelliset vaikutukset golfyhteisöömme

 

Taloudellisesti vaikutukset ovat tietenkin valtavat ja epävarmuutta on ilmassa näin golfkauden kynnyksellä. Ajat ovat eivät ole vaikeat ainoastaan golfyhteisömme kannalta, vaan kuten hyvin tiedämme ovat yhteistyökumppanimme, yritykset, muut seurat sekä yksityiset kotitaloudetkin haastavien aikojen äärellä. Pyrimme parhaamme mukaan varmistamaan ja turvaamaan A) toiminnan jatkuvuuden, B) mahdollisuuden golfin harrastamiseen ja ulkoiluun turvallisesti ja vastuullisesti ohjeita noudattaen sekä C) kenttien kunnosta edelleen huolehtien ja niitä mahdollisuuksien mukaan kehittäen.

 

Seurassa sekä kenttäyhtiöissä käydään läpi tarkasti budjetit sekä varaudutaan kaikkiin mahdollisiin vaihtoehtoihin, mitä jatko voikaan tuoda tullessaan. Valitettavasti ennustaminen on tällä hetkellä vaikeaa, ellei mahdotonta. Kaikkeen pyrimme varautumaan parhaamme mukaan.

 

Jäsenistön toivomme olevan mukana näissä tiukan ajan talkoissa. Kaikki mahdollinen tuki on tarpeen. Parhaiten meitä voitte tukea jäsenmaksunne sekä mahdollisuuksien mukaan pelimaksujanne maksaen. Varmasti kyseeseen tulee myös mahdollisuus maksujen aikataulujen, yms. neuvotteluista. Myös näitä vaihtoehtoja kartoitetaan parhaillaan, ja tiedotamme jatkossakin kaikesta ajankohtaisesta tilanteeseen liittyen. Taloudellista tukea jokainen voi miettiä omien mahdollisuuksien rajoissa, mutta myös muunlainen, fyysinen ja henkinen tuki on varmasti läpi näiden hankalien aikojen paikallaan. Talkoisiin osallistuminen on yksi hyvä tapa auttaa asiaamme, jahka pahin on ohi, lisäksi toivomme jäsenistöltämme jaksamista, ymmärrystä sekä positiivista asennetta. Sitä me kaikki kaipaamme näinä vaikeina aikoina. Mennään terveys edellä, pidetään huoli toisistamme (perheistä, yksilöistä, tutuista yrittäjistä, golfyhteisöstämme) ja joku kaunis päivä päästään jälleen kenttiämme kiertämään ja tapahtumissa kanssaharrastajia näkemään. Niitä aikoja odotellessa pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!

 

Kaikille terveyttä ja voimia näinä vaikeina aikoina toivottaen,

 

Karelia Golf Ry:n hallitus sekä toiminnanjohtaja Aki Keronen

 

 

Lisätiedot:

 

Toiminnanjohtaja Aki Keronen

puh. 0503025933

email: aki.keronen@kareliagolf.fi

 

Puheenjohtaja Eero Mönkkönen

puh. 0503381126

email: eero.monkkonen@karelia.fi