×

Change Language

FI EN
×
×

 

20.03.2020

Ajankohtaista infoa: Pilkon rangella saa lyödä pallot keräten

Aurinkoiset terveiset Pilkosta. Täällä jo lyödään palloja! Range on avoinna pallojen omalla keräämisellä. Rangella on laitettu ohjelappusia pallojen keräämisen suhteen. Golfliiton korona ohjeet on laitettu myös näkyviin ja noudatetaan niitä! Jos olet yhtään kipeänä niin parantele rauhassa! Muistetaan myös turvaväli lyödessä ja ei kokoonnuta liian tiiviisti ihailemaan kavereiden lyöntejä!

Pilkon rangen käyttämisen lyhyt oppimäärä:

1) Rangen käyttäminen ainoastaan hallituksen päätösten ja THL:n ohjeistusten mukaisesti

- mikäli sinulla on mitä tahansa sairastelun oireita, pysythän kotona

- yli 70-vuotiaita pyydämme pysymään edelleen kotosalla

- älkää sopiko rangelle isompia tapaamisia, vaan käydään lyömässä yksin tai pienryhmissä (2-3 henkeä)

2) Rangella saa lyödä omilla palloilla tai kerätä rangelta löytyviä rangepalloja, palloautomaatti ei ole avoinna

- palloautomaatin pääsemme avaamaan jahka palloja päästään keräämään rangelta, siihen asti lyöminen sallittua palloja keräämällä

- pitäkää yhdessä huoli turvallisesta toiminnasta: pallojen kerääminen yhteisesti sopien turvallisuus ja tartuntavaaran kannalta oleelliset ohjeet muistaen, tilaa meillä kyllä riittää!

3) Tiedotamme kevään etenemisestä sekä Pilkonpuiston rangen, harjoitusalueiden sekä kentän avaamisesta parhaamme mukaan läpi kevään etenemisen

 

Kevään ajankohtaiset golfilla

 

Golfia voi ulkotiloissa harrastaa luvallisesti ja turvallisesti, etelä-Suomessa kentät ovat avoinna tälläkin hetkellä. Muistattehan pitää huolen yhdessä tuumin turvallisesta ja hygieenisestä toiminnasta ilman tartuntavaaraa. Meillä golfilla isoissa avoimissa tiloissa se on täysin mahdollista.

Pyrimme parhaamme mukaan tarjoamaan turvallisia ja mielekkäitä mahdollisuuksia liikkumiseen ja golfin harrastamiseen myös näinä aikoina. Seuraamme THL:n, Suomen hallituksen sekä Golfliiton antamia ohjeistuksia ja tiedotamme parhaamme mukaan kevään edetessä. Golfyhteisömme hallitukset istuvat etäyhteyksillä pidettäviä kokouksia ensi viikon alussa pohtien vaihtoehtoja millä kevään ja kesän golf-pelien alkaminen tehdään turvallisesti ja mahdollisimman pikaisesti luonnon ja ajankohtaisten ohjeistusten mukaisesti.

Golf on monelle meistä henkireikä erityisesti näin haastavina aikoina. Käykää lyömässä te ketkä pystytte, pysykää kotona te kenen niin on ohjeistus tehdä, lyömään ja pelaamaan päästään kyllä varmasti ajan kanssa. Ketkä joudutte vielä aikaa kotona viettämään, voitte ottaa mukavaa tekemistä päivien ratoksi vaikka Tonin tekemistä kotijumppa-ohjeista golffareille.

Meillä ei golfyhteisönä ole akuuttia vaaraa ja hätää. Pyrimme turvaamaan kaikille golffareillemme turvalliset ja hyvät harrastusmahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa. Teemme tällä hetkellä kaikkemme yhteistyökumppaneidemme sekä yhteistyötahojemme kanssa, että golfkaudesta saataisiin muokattua niin normaali kuin suinkin mahdollista. Toivomme toki, että Te jäsenet sekä yhteistyökumppanit pysyisitte mukanamme läpi näiden vaikeiden aikojen, mutta ymmärrämme myös mikäli se on mahdotonta. Olkaa siis jatkossakin aktiivisesti yhteyksissä tulee teillä mitä tahansa kysyttäviä mieleen golfin harrastamiseen liittyen. Meitä tuette parhaiten jäsenmaksujen, kausipelimaksujen sekä yhteistyökumppanuuksien kautta. Ulkokauden pyrimme avaamaan niin pian kuin se suinkin on mahdollista.

Olemme kiitollisia jo nyt siitä yhteisön tuesta, jota olemme saaneet kokea näinä hankalina aikoina. Kiitokset teille kaikille.

Julkaisemme isomman ajankohtaisen tiedotteen golfin nykytilasta sekä toimenpiteistämme ja valmistautumisestamme hallitusten kokoonnuttua ensi viikolla.

 

Jaksamista ja terveyttä teille kaikille toivottaen,

Karelia Golfin väki