×

Change Language

FI EN
×
×

 

16.03.2020

Mehtimäen Golfhalli sulkee ovensa ja Karelia Golfin valmennukset perutaan koronaohjeistusten mukaisesti

Tiedoksi kaikille Karelia Golfin ja Mehtimäen Golfhallin asiakkaille:

Suomen hallitus antoi tänään (16.3.2020) uusia ohjeistuksia koronaepidemiaan liittyen. Hallituksen päättämistä ohjeistuksista listaa luettavissa mm. täältä (linkki YLE:n kotisivuille).

Hallituksen linjaamissa toimenpiteissä koronaepidemian osalta todetaan mm. seuraavaa: "6. Suljetaan valtion ja kuntien museot, teatterit, Kansallisooppera, kulttuuritalot, kirjastot, kirjastoautot, Kansallisarkiston asiakas- ja tutkijasalipalvelut, harrastustilat ja -paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, nuorisotilat, kerhotilat, järjestöjen kokoontumistilat, vanhusten päivätoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työkeskukset. Suositellaan yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä uskonnollisten yhteisöjen toimivan samoin". Mehtimäen Golfhalli sulkee ovensa ohjeistuksen mukaisesti niin golfin kuin tenniksen osalta tiistailta 17.3. alkaen. Ohjeistusten mukaisesti olemme suljettuina kaikelta toiminnalta 13.4. saakka. Myös uudelleen avaamisessa tulemme toimimaan maamme hallituksen sekä THL:n linjauksien mukaisesti.

Tämä tarkoittaa, että KAIKKI toiminta Mehtimäen Golfhallilla keskeytetään/perutaan aina 13.4. saakka. Koskien valmennuksia, opetustunteja, simulaattoripelejä sekä golfhallilla harjoittelua, mukaan lukien kausipelaajamme. Mikäli kausipelaajamme haluavat hallilta mailojaan kotioloihin, pyydämme teitä olemaan yhteyksissä Akiin ja Toniin, kaikki hallin ovikoodit on otettu ohjeistuksen mukaisesti pois päältä. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja harmia, mutta näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa toivomme ymmärrystä teiltä kaikilta, joita nämä päätökset koskettavat. Terveys ennen kaikkea.

Toivotamme jäsenillemme ja asiakkaillemme turvallista ja terveellistä kevättä. Pyritään nujertamaan tämä ikävä tauti heti alkuunsa ja pidetään toisistamme huolta. Jokainen teistä on meille tärkeä.

Samalla tiedotamme, että toimistomme väki on siirretty toimistotehtäviin pyrkimyksenä turvata mahdollisimman kivuton siirtymä koronan jälkeiseen aikaan ja tulevaan kesäkauteen. Kaikki aiheeseen ja golfiin liittyvät kysymykset ja tiedustelut voitte lähettää meille, vastaamme parhaamme mukaan. Toivomme varmasti kaikki, että tämä epävarmuuden aika menee nopeasti ohi ja pääsemme jälleen palaamaan normaliin päiväjärjestykseen, mutta siihen asti pidetään toisistamme ja terveydestä erityistä huolta.

Seuraamme jatkuvasti THL:n ja hallituksen tiedotteita sekä ohjeita, ja tiedotamme teille pikimiten uusia ohjeita saatuamme.

 

Karelia Golfin väki,

Toimitusjohtaja (Kontiolahti Golf Oy, Pilkonpuisto Golf Oy)

Mika Kupiainen, mika.kupiainen@kareliagolf.fi, 0505749100

Toiminnanjohtaja (Karelia Golf Ry), pro

Aki Keronen, aki.keronen@kareliagolf.fi, 0503025933

Valmennuspäällikkö, pro

Toni Laakkonen, toni.laakkonen@kareliagolf.fi, 0400259944