×

Change Language

FI EN
×
×

 

13.03.2020

Tiedote: koronaviruksen vaikutus toimintaamme

Hyvät Mehtimäen Golfhallin ja Karelia Golfin asiakkaat: Infoa koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksista Golfhallimme toimintaan:

Seuraamme aktiivisesti valtakunnallista koronaviruksesta tiedottamista ja ohjeistamista ja reagoimme siihen tarvittaessa. Tässä vaiheessa halli pysyy avoinna normaaleilla aukioloajoilla, muutoksista tiedotamme erikseen.

Henkilökunnan ja asiakkaiden sairastumisriskin vähentämiseksi olemme lisänneet desinfiointiaineita sekä käsienpesuohjeita. Lisäksi yhteistyössä Karjalan Tenniksen kanssa on sovittu halliyhtiön tehostetusta puhtaanapidosta. Mikäli hyvä asiakkaamme koet flunssan oireita, pysythän kotona.

Liikkujia kehoitetaan huolehtimaan käsihygieniasta. Pesethän kädet hallille tultaessa ja sieltä lähtiessä. Käsidesejä löydät meidän puolelta hallia ja wc-tilat tennishallin puolelta.

 

Seuran toiminta

Seuramme suhtautuu vakavasti ja vastuullisesti liikkeellä olevaan koronavirukseen. Toimintamme jatkuu toistaiseksi kaikissa harjoitusryhmissä ja muussa seuratoiminnassa, mutta seuraamme tilannetta ja siihen liittyviä ohjeistuksia. Teemme tarvittaessa muutoksia toimintaan, jos siihen on aihetta.

Käsi- ja yskimishygienia

Kiinnitämme erityishuomiota puhtauteen ja hygieniaan. Pesettehän kätenne säännöllisesti ja ohjeiden mukaisesti. Huolehdittehan myös yskimishygieniasta. Suosittelemme myös välttämään tarpeetonta kättelyä sekä lähikontaktia.

Epäillyt tartuntatapaukset

Mikäli epäilet altistuneesi tartunnalle, ole välittömästi yhteydessä terveydenhuoltoon ja noudata heidän antamia ohjeita. Ethän osallistu seuran toimintaan, jos sinulla on todettu tartunta tai epäilet altistuneesi tartunnalle.

 

Mukavaa alkavaa viikonloppua ja terveyttä kaikille!