×

Change Language

FI EN
×
×

 

19.02.2020

WHS-tasoitusjärjestelmä on saapunut

WHS-tasoitusjärjestelmä on saapunut

Suomen Golfliitto tiedottaa:

"WHS on täällä ja yli 140 000 golfarilla uusi tasoitus! WHS-aikakausi on alkanut!

Helpoin tapa katsoa uusi tasoitus on omasta päivitetystä eBirdie-sovelluksesta.

Ensimmäisessä WHS-laskennassa on huomioitu kaikki seurajärjestelmistä lähetetty kierrosdata. Jos pelaajalta puuttuu kierroksia, se tarkoittaa ettei dataa ole lähetetty Golfliiton järjestelmään.

Olemme havainneet todennäköisesti muutamalla tuhannella pelaajalla toistuvan ongelman datan saatavuudessa. Selvitämme parhaillaan mitä voimme tehdä tämän suhteen, tiedotamme asiasta lisää vielä tänään".

 

Uudet tasoitukset jo nähtävillä eBirdiessä, NexGolfiin tasoitukset päivittynevät ensi yön ajossa

Uudet tasoitukset näkyvillä eBirdie-sovelluksessa! NexGolfiin tasoitukset saapuvat mitä ilmeisemmin yön päivityksissä. Jos asiassa ilmenee kysyttäviä olkaa yhteydessä seuramme toimiston väkeen (lähtökohtaisesti Akiin (aki.keronen@kareliagolf.fi). Toimiston väki on yhteyksissä liiton väkeen tarpeiden mukaan.

On myös ilmennyt mm. isoja tasoitusmuutoksia aloittavilla pelaajilla (mm. 37hcp -> 19hcp) vähäisillä kierrosmäärillä. Tällaisissa tapauksissa auttaa myös seuramme tasoitustoimikunta. Tarkoitus on löytää kaikille omaa pelitasoa vastaava tasoitus, jolla harrastaminen onnistuu mukavasti ja tasapuolisesti.

Olkaa siis tarpeiden mukaan yhteyksissä meihin. Autamme mielellämme!

Toiminnanjohtaja Aki Keronen
puh. 0503025933
email: aki.keronen@kareliagolf.fi