×

Change Language

FI EN
×
×

 

22.11.2019

Karelia Golfin syyskokouksen hallituspaikoista kiinnostuneiden esittelyjä luettavissa (päivitetty 22.11.)

Karelia Golf Ry:n perinteinen syyskokous pidetään tiistaina 26.11. Kokouksessa valitaan mm. seuran puheenjohtaja sekä hallituksen kokoonpano vuodelle 2020. Tarkemmat tiedot kokouksesta löydätte linkin kautta, tällä sivulla julkaisemme hallituspaikoista kiinnostuneiden jäsentemme lähettämiä esittelyjä.

Karelia Golf Ry:n hallituspaikoille ovat kiinnostuksensa ilmaisseet jo näin etukäteen:

Päivitys: Juha Kettunen (ehdolla/kiinnostunut Kontiolahti Golf Oy:n, eli kenttäyhtiön hallituspaikasta)

Tervehdys

Olen pitkäaikainen lajin harrastaja (jäsen 332, osake H262). Olen nähnyt kentän kehittymisen lähes alusta saakka.

Haluisin ilmoittaa halukkuuteni osallistua kenttää hallinnoivan yhtiön eli Kontiolahti Golf Oy:n hallitustoimintaan.

Olen seurannut jo pitkään yhtiön toimintaa ja uskoisin että mukaantuloni toisi toimintaan kaivattua uutta ajattelumallia. Mielestäni tärkein asia golfkentällä on itse pelialue eli kenttä. Lajin pääasiallinen tarkoitus on edetä aloituspaikalta greenille mahdollisimman hyvää kenttää, mahdollisimman vähillä lyönneillä  edeten. Prioriteetti nro 1 on ruohoalue.

Aiemmin on keskitytty liikaa erilaiseen visualisuuteen ja unohdettu kentän kunnossapito. Yhtiön johto-/johtoelimet ovat keskittyneet liikaa epäolennaiseen ja unohtaneet olennaisen.

Tuon mukanani myös nykyaikaista yrityselämän tuntemusta yli 30 v. kokemuksella.

Tähän haluan tuoda muutosta mukaantulollani.

Jos Teillä ilmenee jotain kysyttävää, vastaan mielelläni.

Ystävällisin terveisin

Juha Kettunen

Tommy Fraser

Vuodesta 2003 lähtien olen ollut Karelia golfin jäsen.  Olen harrastanut pitkän ja aktiivisen kilpauran, jonka jälkeen siirtynyt kilpakentiltä kohti uusia haasteita. Kiinnostus lajia ja seuraa kohtaan ovat kuitenkin säilyneet kaikki nämä vuodet.
 
Vuosia olen seurannut kuinka seura on kehittynyt ja muuttunut. Osa muutoksista on mielestäni hyviä, osa loistavia ja osa huonompia. Aktiivisena jäsenenä olen yrittänyt aina vaikuttaa päätöksiin, kommentoinut asioita tai tehnyt kehitysehdotuksia mahdollisuuksieni mukaan. Tavoitteena on ollut kehittää seuraa ja kenttää tulevia vuosia varten.
 
Viime vuonna pääsin mukaan kilpailutoimikunnan toimintaan ja pystyin vaikuttamaan seuran tapahtumiin ja kehittymiseen ensi kertaa kunnolla. Luovuuteni ja ideoideni avulla saimmekin uusia kisamuotoja sekä uudistuksia alulle.
 
Nyt hallituksen paikan ollessa avoinna, pääsisin hallituksessa jatkamaan seuran kehitystä entistä tehokkaammin. Haluaisinkin, että kehittäisimme seuraa pitkällä tähtäimellä laadukkaasti, jolloin tulevaisuudessa Karelia golf pysyisi ja kehittyisi Itä-Suomen kauneimpana sekä laadukkaimpana kenttänä.
 
Tavoitteena olisi saada kenttä, joka tarjoaa erinomaiset puitteet laadukkaalle kilpagolfin kehitykselle ja aktiiviselle harrastustoiminalle. Mielestäni myös lajia harrastavat ansaitsevat parasta mahdollista mitä on tarjolla.
 
Ystävällisin terveisin,
 
Tommy Fraser

Raimo Toivanen

Olen kiinnostunut toimimaan Karelia Golf ry:n hallituksessa.

Suoritin vuonna 2011 vihreän kortin ja siitä lähtien olen ollut aktiivinen Karelia golfin jäsen.  Olen muodostanut käsityksen Kontiolahden kentän tilanteesta kiertämällä sitä varsin paljon sekä pelaamalla runsaasti myös muilla kentillä. Lisäksi olen osallistunut seuran järjestämiin kilpailuihin ja tapahtumiin.  Karg:n seuratyöhön olen tuonut omaa osaamistani toimimalla senioritoimikunnassa sihteerinä sekä pelikaverina uusin golffareiden vastaanottokokeissa.

Uskon, että olisin yhteistyökykyinen ja aktiivinen henkilö, joka voisi toimia linkkinä tavallisen klubipelaajan ja seuran välillä.

Ystävällisin terveisin,

Raimo Toivanen

Lisäksi hallituksessa jo vuonna 2019 toiminut Jouni Porokka on ilmoittanut olevansa kiinnostunut jatkamaan hallituksen jäsenenä. 2019 erovuoroiset hallituksen jäsenet: Jouni Porokka, Mikko Varis ja Martti Varis.

Hallituspaikoista kiinnostuneet voivat edelleen laittaa esittelyjään sähköpostitse aki.keronen@kareliagolf.fi. Esittelyt lisätään tälle sivulle kootusti. Lisäksi vielä syyskokouksessa on mahdollista asettua ehdolle sekä tulla valituksi.