×

Change Language

FI EN
×
×

 

12.11.2019

Kontioniemeen uusi ravintoloitsija kesälle 2020

Syksyn kokoukset golfyhteisössämme vetävät aina yhteen mennyttä kautta sekä suuntaavat katseet kohti tulevaa. Kontiolahti Golf Oy:n hallituksen kokouksissa käsitellään joka vuosi mm. Pro Shopin sekä Klubiravintolan vuokrasopimukset. Pro Shopin puolella Pekka Soila jatkaa pitkäaikaista yhteistyötään golfyhteisössämme, mutta ravintolan puolella jatkossa näämme, ainakin osittain uutta verta. Ravintolan puolella Kontiolahti Golf Oy:n hallituksella oli käsittelyssään 2 tarjousta.

 
Uusi ravintoloitsijamme tiedottaa:
 
"Klubitalo on hiljentynyt ja kenttä painunut talviunille, mutta tuleva kesä siintää kuitenkin jo kirkkaana mielessä. Ravintolan puolella puhaltaa uudet tuulet yrittäjänvaihdoksen myötä ja ensi kesänä tiskin takana häärään minä eli Hanne Kakkonen. Jotkut teistä varmasti muistaakin minut muutaman vuoden takaa, mutta osalle olen aivan uusi tuttavuus. Astun yrittäjän saappaisiin ja olen innoissani, että pääsen toteuttamaan yhtä unelmaani yhdessä Teidän kanssanne. Taustajoukkoihini kuuluu rautainen alan ammattilainen, jolta ideat ravintolatoiminnan kehittämisestä eivät varmasti lopu koskaan kesken.
 

Ravintolan lounas päivittyy ja tulemme tarjoamaan arkisin kaksi lämmintä vaihtoehtoa, joista toinen on aina keitto. Viikonloppuisin lounaalla on tarjolla keittoa sekä arkea runsaampi ja monipuolisempi salaattibuffet. Parhaillaan olemme ideoimassa ravintolalle omaa burgeria, jota tulee saamaan koko kauden grillin ollessa avoinna. Kahvilan tarjonta tulee olemaan vaihtuva valikoima suolaista ja makeaa. Kaikkea emme sentään tule muuttamaan vaan pidämme kiinni myös jostain vanhasta ja hyväksi todetusta, kuten koko kansan suosikista; voisilmäpullasta sekä nopeasti valmistuvasta hodarista :)

 

Pyrin omalla sekä ravintolan toiminnalla osoittamaan, että haluamme olla osa tiivistä golf-yhteisöä ja tekemään olonne entistä viihtyisämmäksi klubilla. Pitkästä aikaa, kun astuin ravintolan ovista sisään, minut valtasi tunne: ”melkein kuin kotiin tulisi” ja se jos mikä sai minut hymyilemään. Toivottavasti myös Teille tulee se tunne, kun astutte niistä ovista sisään ensi keväänä!

Mukavaa talvea kaikille!

 

Terkuin,

Hanne"