×

Change Language

FI EN
×
×

 

10.10.2019

Kesäkausi lähenee loppuaan, hallikauden kausikortit ja simulaattorin vakiovuorot varattavissa!

Kesäkausi alkaa päättyä ulkokentillämme. Kontioniemen kentän laitamme kiinni syyslomaviikon päätteeksi sunnuntaina 20.10. Tämän jälkeen pelit jatkuvat säiden salliessa Pilkonpuistossa. Kontioniemen syystöistä tarkemmin infoa kenttämestarin palstalta.

Mutta eipä hättää rakkaat golffarimme! Se nimittäin alkaa hallikausi, ja se on mahdollista aloittaa het välittömästi!

 

Mehtimäen Golfhallin talvikausi starttaamassa, tilaa mm. ovikoodisi sekä simulaattorin vakiovuorosi nyt!

 

Mehtimäen Golfhallin hallikausi starttaa virallisesti 30.11.-1.12. pidettävänä avajaisviikonloppuna, mutta kausikortit ja ovikoodit mahdollistavat halliharjoittelun jo heti viikolta 43 Kontioniemen kentän sulkeuduttua! Ovikoodit saatte tilattua helposti suoraan Tonilta (toni.laakkonen@kareliagolf.fi tai puhelimitse 0400259944). Tilaa siis oma ovikoodisi heti ja varmista VIP-kausarilla myös kaappiasiat kuntoon ajoissa.

Myös simulaattorimme toimii jälleen, ja korjaajan käynnin jälkeen kenties paremmin kuin koskaan! Simulaattoripelit myynnissä kertakäynteinä sekä 10h -sarjakorteilla, ja uutuutena nyt myös vakiovuoroina! Lisätiedot golfhallin simulaattoripelien sekä kausikorttien hinnastojen ja tilausten osalta löydätte nettisivuiltamme Mehtimäen Golfhallin hinnastosta.

Mukavia syyspelejä sekä mahtavaa alkavaa hallikautta kaikille pelaajillemme toivotellen, Karelia Golfin väki