×

Change Language

FI EN
×
×

 

10.09.2019

Syystyöt alkavat, syksyiset green fee -hinnat voimassa

Kontioniemen kentällä aletaan hiljalleen valmistautua syksyisin töiden osalta jo talven tuloon sekä seuraavaan kesään. Tarkempia tietoja ajankohtaisista töistä pääsette aina lukemaan Kenttämestarin palstalta. Samalla voimaan astuvat syksyiset green fee -hintamme Kontioniemen kentällä: GF 35€, 9 reiän kierrokset 20€.

Mm. väylän 12 töistä kenttä-Aki tiedottaa kenttämestarin palstalla seuraavasti:

"12. viheriön edustan korjaus 10.9. alkaen. Nurmipinta ensin kuoritaan pois ja varastoidaan odottamaan käyttöä. Sen jälkeen kaivetaan kasvukerrokselle tilaa n. 20 cm, josta maat ajetaan 17. greenin taustalla olevalle purupinnalle. Aikanaan se levitetään ja kylvetään karheikko alueeksi. Kasvukerrosta varten turvehiekka on kentällä ja se levitetään kun saadaan kaivutyö tehtyä. Uutta kasvukerrosta tiivistetään ja tasataan. Päälle asennetaan siirtonurmi, jota on varattu 800 m2 Finnurmelta Joroisista. Tulee ensi viikon puolessa välissä, jolloin asennus aloitetaan. Kahden bunkkerin kantit rakennetaan uusiksi ja vasemman puoleinen loivennetaan nurmibunkkeriksi. Pilkon henkilökunta otetaan näihin siirtonurmi talkoisiin mukaan.

Lippu on talvigreenillä niin kauan kun on saatu siirtonurmi asennettua ja jyrättyä paikalleen. Alue on loppu syksyn korjausalueena ja siitä ei siten saa pelata".

 

Mukavia pelikierroksia kaikille toivotellen, Karelia Golfin väki