×

Change Language

FI EN
×
×

 

06.09.2019

Ryder Kannu joukkueet selvillä, pelit Kontioniemessä su 8.9.!

Karelia Golfin ja Tarina Golfin perinteinen seuraottelu, Ryder Kannu pelataan sunnuntaina 8.9.2019 Kontioniemen kentällä. 2 vuotta sitten Tarinan kentällä viimeksi pelatun ottelun vei nimiinsä Tarina Golf, joten puolustavat mestarit saapuvat Kannu kourassaan Kontioniemen kapeille väylille. Edellisen kerran 2015 Kontioniemessä pelatun Ryder Kannun vei nimiinsä Karelia Golfin joukkue.

Molemmat joukkueet ovat nimenneet 10 naispelaajaa sekä 12 miespelaajaa seuraa edustamaan, ja nimilistat ovat kyllä äärimmäisen kovat. Yksittäisiä poissaoloja on varmasti molemmilla seuroilla, mutta kaikkiaan mukana ovat seuran parhaat pelaajat aina Karelia Golfin Emilia Tukiaisesta, Toni Laakkosesta ja Elias Pasista alkaen Tarina Golfin Mikko Kauniskankaasta, Janne Koiviston kautta Janne Eskolaan.

Luvassa on varmasti huikeat pelit! Klo 9.00 startataan paripelien osalta, ja iltapäivällä ovat luvassa ratkaisevat nk. "single"-kierrokset, jotka lopulta ratkaisevat Ryder Kannun 2019 kohtalon. Tervetuloa seuraamaan reikäpeleinä pelattavia pelejä ja ratkaisuhetkiä Kontioniemen Klubille sunnuntaina! Tarkemmat lähtöajat ja kokoonpanot sekä otteluparit löydätte täältä.