×

Change Language

FI EN
×
×

 

21.08.2019

OGS vei PK seniorimestaruudet

Voittaja Petri Keronen

OGS vei PK seniorimestaruudet

Pohjois-Karjalan seniorimestaruuksista pelattiin Outokummun Golfseuran hyväkuntoisella kentällä tiistaina 20.8. Kisaan osallistui kaikkiaan 53 pelaajaa, joista 25 isäntäseurasta, 22 Karelia Golfista ja 6 Pielisgolfista. Naisilla ja miehillä oli omat sarjansa ja peliryhmät oli suunniteltu niin, että jokaisessa oli mukana isäntäseuran edustaja, mikä auttoi ensikertalaisia löytämään oikeat väylät ja saipa heiltä myös arvokasta tietoa mm. lyöntisuunnista ja esteistä, kaikki tietysti sääntöjen sallimissa puitteissa. Puolivälissä oli tarjolla kahvia ja grillimakkaraa, tosi kiva juttu.  

Taukopaikalla ja tuloksia odotellessa käytiin pohdintaa mahdollisesta miesten sarjan jakamisesta ensi vuonna kahteen ryhmään, M50 ja M70. Aloite tähän tuli pari viikkoa sitten eräältä aktiiviselta pielisgolfilaiselta. Seurojen senioritoimikunnat ottavat asian käsittelyyn ensi kisakautta suunnitellessaan. Ajatus tuntui saavan kannatusta niissä kahvipöydissä, joissa siitä keskusteltiin.

Isäntäseura vei molempien sarjojen voitot. Etenkin miesten sarjassa, jossa oli 44 kilpailijaa, tulostaso nousi tosi huimaksi voittajan kirjauttaessa tuloskorttiinsa 43 bogeypistettä, naisten sarjan voittaja vastaavasti 34.

Tulokset/miehet:

 1. Keronen Petri, OGS, 43 bp
 2. Tolvanen Martti, KarG, 41 bp
 3. Partanen Heikki, KarG, 40 bp
 4. Rannasmaa Kari, KarG, 40 bp
 5. Sabour Mhammed, KarG, 38 bp
 6. Pyykönen Juha, KarG, 38 bp
 7. Hyvärinen Eelis, KarG, 36 bp
 8. Hakkarainen Juhani, OGS, 36 bp

Tulokset/naiset:

 1. Pukarinen Tuija, OGS, 34 bp
 2. Pulkkinen Liisa, OGS, 32 bp
 3. Voutilainen Pirkko, KarG, 28 bp
 4. Laakkonen Seija, OGS, 28 bp
 5. Peltonen Maire, KarG, 26 bp

HUOM! Seuraavan kerran Outokummussa kisataan tosimielellä 7.9. Sähköenergia Openissa, jossa pääpalkintona on sähköpolkupyörä. Seuran puheenjohtaja Raimo Tölli kannusti meitä kaikkia osallistumaan kisaan, joka on yksi pb-sarja. Käykääpä katsomassa Outokummun Golfseuran sivulta kisakutsu ja ilmoittautukaa mukaan.  

Kuva: Petri Keronen saa palkintonsa Raimo Tölliltä, taustalla raitapuserossa Tuija Pukarine