×

Change Language

FI EN
×
×

 

02.07.2019

June Weckman golfasi junioreiden SM-hopealle

June Weckman golfasi junioreiden SM-hopealle

 

Kansainvälinen Finnish International Junior Championship -kilpailu sujui June Weckmanilta mainiosti. Vierumäellä käydyn lyöntipelikisan ohessa taisteltiin tiukasti myös junioreiden SM-mitaleista. Kontiolahtelainen pelasi koko ajan kärjen tuntumassa ja sijoittui lopulta kierroksillaan 83, 84 ja 77 kokonaistuloksissa viidenneksi. Kun sija oli samalla toiseksi paras suomalaissijoitus, ojennettiin iloiselle tulevaisuuden lupauksellemme 14-vuotiaiden sarjassa SM-hopeaa. Kultaa saavutti Weckmanin edelle neljänneksi noussut Golf Pirkkalan Josefiina Anttila. Kokonaiskisan voittoa Vierumäellä juhli Venäjän Marta Silchenko.

 

Emilia Leppänen pelasi myös kelpo kilpailun 16-vuotiaiden tyttöjen sarjassa. Tuloskorteista löytyneet kierrostulokset 79, 75 ja 87 riittivät tasokkaassa kisassa suomalaispelaajista jaetulle seitsemännelle tilalle. Kokonaiskisassa Leppänen oli kymmenes.

 

Nurmijärvellä käydyissä 18-vuotiaiden lyöntipelin SM-kisoissa Eetu Taivainen saavutti kahdeksannen sijan. Kierrokset 74, 75 ja 79 jäivät kisan voittoon golfanneesta maajoukkuekaverista Kankaisten Golfin Sakke Siltalasta nyt kahdeksan lyöntiä.

 

Onnittelut vielä kaikille kisaajillemme ja tsemppiä loppukesän kilpailuihin!

 

Janne Kivihalme