×

Change Language

FI EN
×
×

 

25.04.2019

Kesäkausi alkaa Joensuussa!

Tervetuloa Golfkesä 2019!

Kesäkausi starttaa Joensuussa Pilkonpuiston golfalueen avajaisviikonlopulla 27.-28.4.! Rangen pallokone avataan jo perjantaina 26.4. klo 12.00 alkaen. Pilkonpuiston golfkauden avajaisviikonlopusta lisätiedot tapahtuman sivuilta.

Myös Kontioniemen osalta kevät on edennyt ERITTÄIN vauhdikkaasti. Lunta kentällä on vielä edelleen, mutta 2 viikkoa sitten nähdyt yli 50cm korkeat nietokset ovat enää kaukainen muisto. Kontioniemen kenttää päästään avaamaan lauantaina 4.5. perinteisten kevättalkoiden merkeissä.

Lauantaina 4.5. kevättalkoot aamupäivällä (klo 9.00 alkaen) ja n. klo 12.00 alkaen luvassa talkoopelit. Lauantaina kenttä on varattu ainoastaan talkooväen pelattavaksi. Muille pelaajille kenttä on auki varattavaksi ja pelattavaksi sunnuntaista 5.5. alkaen. Tarkoituksenamme on avata kenttä täysimittaisena ja kesäviheriöin. Tarpeen tullen tiedotamme lumitilanteen kehittymisestä, mutta tällä hetkellä kentän sulamisen ja sääennusteiden suhteen näyttää hyvältä.

Mukavaa golfkesää kaikille toivottaen, Karelia Golfin väki

ps. jäsenmaksulasku hukassa tai kesäkauden peliasiat vielä sopimatta? Ei hätää! Ole yhteydessä meihin: aki.keronen@kareliagolf.fi tai mika.kupiainen@kareliagolf.fi. Meiltä saat laskut hoitoon hetkessä ja tarpeen mukaan voit kysellä myös pelioikeusasiat ja osamaksumahdollisuudet samalla.