×

Change Language

FI EN
×
×

 

13.04.2019

K-Market Ilomantsin puttitour 2018-2019 päätökseen-kolmas kerta toden sanoi

Nuoruuden voima kokemuksen rauhallisuutta tehokkaampaa

Kun talvi päästää otteestaan, tarkoittaa se samalla hallikaudenkin kääntymistä loppumetreille. Viiden osakisan karavaani kierteli Mehtiveraa kenttäguru- Kerosen viitoittamaa tietä erittäin hyvässä, kannustavassa ilmapiirissä läpi lumisen talven. Birdiet lausuttiin toisinaan bogeina, kuten tapaan kuuluu. Agressiivinen hyökkäys, vai lempeä puolustus? Siinäpä monenkin väylät kuuma kysymys kauden aikana.

 

Huhtikuun kunniataulukkokin sen kertoo, helpolla ei päästy kauden päättävässä osakisassa. Vain ”metallia purevat” eli poudium-kolmikko piti tuloksensa alle ihanteen. Äärimmäisen hienoa on todeta, että nuoruudessa on tulevaisuus. June Weckman pyyhki muilla puttaajilla mehtiveraa tuloksella -4, jonka kruunasi erittäin hieno upotus kentän 36 väylälle. Tyylikästä, erittäin tyylikästä!

 

Toinen sija ratkaistiin kahden kauden dominaattorin kesken. Kissa ja hiiri-leikki päättyi lopulta Simos-Mikan hyväksi paremmalla viimeisellä 27 rei’ällä Laakkos-Tonin tyytyessä osakisan kolmanteen sijaan. Kaksi hieman kokeneempaa sälliä tarvitaan yhdessä haastamaan nuoruuden ketteryys ja voima. Siitäkin huolimatta olisi tarvittu uusinta.

 

K-Market Ilomantsin puttitour 2018-2019 karavaani on täten ns. säkitetty. Kolmannen sijan tourilla nappasi hyvää perustekemistä kaudella esittänyt Harri Weckman (18 pistettä), jonka vyötä koristaa myös putin seniorimestaruus-natsa tältä kaudelta. Kaksi hidalgoa oli ylitse muiden. Simos-Mikalla (10 pistettä) oli mahdollisuus tulla ohi, mutta se olisi tarvinnut hieman auttavaa kättä kolmannen puttimestaruutensa putkeen voittaneelta Laakkos-Tonilta (8 pistettä). Hienoa tekemistä näiltä kiistattomasti tämän toorin tasaisinta vetoa esittäneiltä herroilta.

 

Ehkäpä ensi kaudella haastajien kulmahampaat säilyvät terävinä koko pitkän kauden ja poikaa voi nostella joku muu. Levätään kesä ja palataan asiaan jälleen joulukuun puolessa välin :) 

Huhtikuun puttikisan tulokset:

-4 June Weckman

-2 Mika Simonen, Toni Laakkonen

+1 Kai Kastinen

+2 Kari Laukkanen, Leevi Hämäläinen, Elias Pasi, Harri Weckman

+3 Jari Miikkulainen, Arto Solaranta

+4 Emilia Leppänen, Martti Ruha

+5 Antti Sorsa, Oona Simonen

+8 Mikko Hirvonen, Mikael Kotro

+9 Urpo Varis

+10 Juha-Pekka Pirhonen, Teijo Kärki

DNF Jukka Keto

Tourin lopputilanne vähintään neljä osakisaa pelanneet:

 

8 Laakkonen Toni

10 Simonen Mika

18 Weckman Harri

19 Weckman June

22 Kastinen Kai

30 Kotro Mikael

32 Pirhonen Juha-Pekka

36 Hirvonen Mikko

38 Keto Jukka

42 Leppänen Emilia

49 Kärki Teijo

55 Simonen Oona

62 Leevi Hämäläinen, Urpo Varis

68 Sorsa Antti

 

Talvesta kiittäen

 

Saha