×

Change Language

FI EN
×
×

 

06.04.2019

K-Market Ilomantsin puttitour kalkkiviivoilla

Hirvos-Mikon katseet jo tulevan talven ensilumilla

Niin se vaan huhtikuinen aurinko lämmittää jo mukavasti ja Pilkossakin jo lyöty kauden avaus-feidit tätä kirjoittaessani. Tämä tarkoittaa myös sitä, että talvikauden kliimaksi on meillä käsillä K-Market Ilomantsin puttitourin osalta. Kahden kauppa se on. Simos-Mika ja Laakkos-Toni tulevat vääntämään kauden 2018-2019 voitosta.

Kenttämestari-Ketonen oli keittänyt maaliskuiseen sunnuntai-päivään varsinaisen käärmesopan. Ylivoimaisesti haastavin ja hienoin (toimituksen puolueellinen arvio) Mehtivera vei puttaajia mukavan usein tilanteisiin, jossa joutui joko pelastamaan tai muuten miettimään vähintään kahdesti, mihin linjaan ja vauhtiin pallonsa asettaa.

Tulosluettelo kertoo olennaisen. Vain yksi kulmaraudoittaja 27:stä puttaajasta selvitti radan alle 36:n kosketuksen. Tämän todella haastavan radan parhaiten taisi ehkä paremmin tii-paikoilla avauksillaan hämmästyttävä Mikael Kotro, jonka yksi alle toi osakisan ykköstilan. Miksu palasi voittojen tielle ”pienoisen” tauon jälkeen. Viimeksi putteri oli ollut kuulemma kuumana vuonna 2002.

Sijat kaksi ja kolme vaativat myös erittäin huolellista suorittamista. Saman tuloksen (par) tehneiden Weckman Junen ja Leppäs-Harrin ero paremmuudesta selvisi vasta tutkailtaessa viimeisiä 27 reikää, joista selvisi ero Harrin eduksi. Täten näyttävän comebackin Mehtiveralle tehnyt Harri kakkos-poudiumille ja June kolmannella sijalle.

Closest to Pin-kisan kiistaton itäisen ja pohjoisen alueen talent-ryhmän hiomaton timantti Mikko Hirvonen oli käsitellyt faktat ja ymmärtänyt, ettei valtiojohtoiseen vastustukseen kisan järjestämisen suhteen tällä kertaa ollut tehtävissä enempää. ”Näillä mennään. Ei mahda mitään. Tulen hiomaan tämän talven ruosteet wedgestäni ja lupaan palata koppiin vielä vahvempana joulukuussa 2019. Onhan tämä selkeästi suurin pettymys urallani, mutta jaksan uskoa, että kesän jälkeen tulee taas syksy ja uusi lumi, joita jään odottamaan.”