×

Change Language

FI EN
×
×

 

07.03.2019

Golfhalli on toinen kotini

Golfhalli on toinen kotini

”Peltipolvi” Aulis Ikonen, vietti 80 – v. synttäreitään Karelian Golfin golfhallilla 6.3. tarjoillen kahvia ja kakkua. ”Täällä ovat kaikki ystäväni ja kaverini, heidän kanssaan minä haluan juhlia, täällä minä viihdyn. Golfhalli on minulle kuin toinen koti, niin se emäntäkin sanoo! Käyn täällä 3-5 kertaa viikossa pitääkseni yllä perustasoani”. Auliksen kanssa juhli nelisenkymmentä senioria.  

Aulis ei olekaan mikään turha pallon tuuppija. Viime kaudellakin hän tuli seniorien kokonaistuloksissa neljänneksi sarjassa hcp 16,1–54. Muutamaa ikätoveria lukuun ottamatta kaikki muut ovat huomattavasti nuorempia. ”Pelasin minä viime kesänä 52 kierrosta täällä omalla kentällä ja muutaman vieraissa. Puolet kenttää kävelen, toisen puolen ajan autolla. Kyllä golf on kerrassaan loistava liikuntamuoto ikäihmiselle, minäkin aloitin vasta täytettyäni 60 vuotta. Parhaimmillaan tasoitus oli 13 kieppeillä, nyt se liikkuu 18 maissa:”

Aulis viljelee valloittavaa huumoria ja on tunnettu siitä, että esittelee usein itsensä ”peltipolveksi”, miksiköhän. ”Molemmat polveni leikattiin 14 vuotta sitten, se mahdollisti golfin jatkamisen. En osaa kuvitellakaan elämää ilman golfia, se antaa minulle kaiken; ystävät, fyysisen kunnon ja vireän mielialan”. 

Karelia Golfin golfhalli tarjoaa hyvät mahdollisuudet talviharjoitteluun: 10 lyöntipaikkaa, puttigreeni, chippausalue, flightscope ja simulaattori. Senioreilla on oma, nimetty aamu keskiviikkoisin. Se alkaa aina suositulla alkuverryttelyllä, jonka vetää seuran nykyinen puheenjohtaja Eero Mönkkönen.  


KARELIA GOLF Leena Westman