×

Change Language

FI EN
×
×

 

26.11.2018

Mika Kupiainen valittiin vuoden 2018 golfjohtajaksi

Karelia Golf sai jälleen merkittävän huomionosoituksen, kun seuramme pitkäaikainen toiminnanjohtaja ja kenttäyhtiön toimitusjohtaja Mika Kupiainen vastaanotti Suomi Golfin toimialapäivillä Seinäjoella vuoden 2018 parhaan golfjohtajan palkinnon. 

Vuodesta 1999 saakka työtään Karelia Golfissa tehneen Kupiaisen aikakaudella laji on ottanut paikkakunnalla suuria edistysaskeleita. Kontioniemen kentällä on viime vuosina toteutettu laajamittainen kentänparannustyö, jonka myötä yleisilme ja kentän pelattavuus kokivat huiman parannuksen. Joensuun keskustan lähelle on rakennettu Pilkon harjoituskenttä ja viimeisimpänä eräs Suomen parhaista sisäharjoittelupaikoista Mehtimäelle. Erinomaisen taloudenhoidon ja järkevien investointien ansiosta kenttäyhtiö on ollut pitkään velaton. Seuran jäsenmäärä on Kupiaisen aikana tasaisesti noussut vajaasta 900:stä nykyiseen 1 300 henkeen ja Karelia Golf onkin tätä nykyä Pohjois-Karjalassa merkittävä yhden lajin liikuntaseura. Työnsä Kupiainen on aina hoitanut tarmolla ja saanut nauttia niin jäsenistön, kuin alaistensakin luottamusta.

– Palkinto tuntuu hyvältä. Pitkä päivätyö on lajin parissa tehty. Paljon olen saanut työssäni kokea ja nähdä. Olen toiminut hienojen ihmisten ja osaavan motivoituneen henkilökunnan kanssa. Olen ollut avoin uusille ideoille, joita on sitten viety eteenpäin aktiivisten seuratoimijoiden kanssa. Vapaaehtoisten jäsenten merkitystä Karelia Golfin seuratyössä pidän kyllä golfyhteisömme positiivisen kehityksen perustana. Yhdessä on saatu hyvää aikaan. Lisäksi pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista on syytä olla ylpeä ja esimerkiksi yhteistyöstä muiden Suomen golfseurojen kanssa. Laji elää ja voi nyt hyvin paikkakunnalla. Meillä on vireä alati kehittyvä seura, ja jäsenmäärämme on edelleen tasaisesti noussut, palkinnostaan iloinnut Kupiainen kertoili.

 

Janne Kivihalme