×

Change Language

FI EN
×
×

 

31.10.2018

Kontioniemen kenttä kiinni, Mehtimäen Golfhalli avoinna kausikorttilaisille

Kesän viimeinen pelipäivä Kontioniemen kentällä oli eilen sunnuntaina 21.10. Kenttä on nyt suljettu talven varalle, eli ei laiteta myöskään talviviheriöitä. Tiistaina siirretään kaikki kalusto pois kentältä ja keskiviikkona viimeistään ruiskutetaan lumihomeen torjuntaan Medallion TL torjunta-aine. Sen jälkeen on kaikki liikkuminen viheriöillä kielletty, jotta saadaan paras mahdollinen vaikutus torjunta-aineesta irti. Range jää toistaiseksi vielä Kontioniemessä auki.

Pilkossa pelit jatkuu niin kauan kuin mahdollista, toki torjuntoja sielläkin tehdään, mutta eri aineilla. Pelaaminen on mahdollista ruiskutusten jälkeenkin. Myös range on auki.

Tässä vaiheessa kiitokset kaudesta Kontioniemen osalta.

Kun toinen toimipiste sulkeutuu, toinen avaa ovensa! Mehtimäen Golfhalli on tästä päivästä alkaen avoinna kausimaksunsa tilanneille! Virallisesti avajaisviikonloppua hallilla vietetään 1.-2.12., mutta nyt "early birdie" -etuna kausimaksun ajoissa tilaaville jopa 6 viikkoa lisäaikaa halliharjoitteluun. Tervetuloa palloa lyömään ja puttiviheriön kallistuksia testaamaan!

Lisätiedot ja hallin kausikorttien tilaukset helposti Akilta: puh. 0503025933 tai toimisto@kareliagolf.fi

Ps. meillä käy myös liikuntasetelit ja kausikorttipelaajille myös simulaattorin varaaminen onnistuu Akin/Tonin kautta. Myös Flightscope-analysaattori palvelee VIP-kausikorttilaisia 23.10. alkaen!